Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Τη Δευτέρα οι απαντήσεις από τη νεκροψία – Επίκεντρο των ερευνών οι γονείς και η κάμερα του ξενοδοχείου (Video)

Τη Δευτέρα 13/5 θα δημοσιευτούν τα στοιχεία της νεκροψίας, της φρικτής υπόθεσης ανακάλυψης νεκρού βρέφους σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας.

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν χθες οι υπεύθυνοι καθαριότητας του δήμου Μαρκοπούλου, οι οποίοι στη χωματερή της Βραυρώνας, μέσα στα σκουπίδια, εντόπισαν ένα νεκρό έμβρυο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το έμβρυο είχε αίματα, καθώς και ένα τραύμα στο κεφάλι. Ο 30χρονος πατέρας του από το Νεπάλ φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που

πέταξε το έμβρυο στα σκουπίδια και στη συνέχεια αυτό βρέθηκε στη χωματερή.

Η Αστυνομία περιμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου του βρέφους και να δρομολογηθούν οι επόμενες ενέργειες για τον πατέρα και την μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου, όπου έμενε και εργαζόταν το ζευγάρι με καταγωγή από το Νεπάλ, «πρόδωσε» τον πατέρα. Κατά την εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας πέταξε μια σακούλα σκουπιδιών στον κάδο απορριμμάτων.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο δωμάτιο του ζευγαριού, είδαν τον χώρο γεμάτο αίματα. Αρχικά το ζευγάρι δεν έλεγε τι έχει συμβεί. Τελικά ο πατέρας ομολόγησε ότι πέταξε το μωρό στα σκουπίδια και όπως μετέδωσε χθες το enikos.gr, είπε ότι το βρέφος «γεννήθηκε νεκρό, δεν έκλαιγε και δεν είχε σφυγμό».

«Καταλάβαμε και οι δύο ότι ήταν νεκρό. Το κουνούσαμε για να δούμε αν θα κλάψει και δεν γινόταν τίποτα. Είμαστε στην χώρα σας πολύ λίγο καιρό. Φοβηθήκαμε ότι θα μας κατηγορήσετε που γεννήθηκε νεκρό το μωρό και θα μας στείλετε στην φυλακή» τόνισε χαρακτηριστικά ο άνδρας.

Ο νεαρός αλλοδαπός περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς πέταξε το μωρό στον κάδο απορριμμάτων και είπε ότι η σύντροφός του δεν συμμετείχε καθόλου σε αυτό. Όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε, το έβαλε σε σακούλα και το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο που εργάζονται και οι δύο.

Ο 24χρονος αρνείται ότι κακοποίησε το μωρό και ότι το χτύπησε στο κεφάλι. Ο ίδιος αποδίδει τα τραύματα στην μεταφορά από τον κάδο στο κοντέινερ με τα σκουπίδια, όπου και βρέθηκε το νεκρό βρέφος από τους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει το ζευγάρι. Εκεί εντόπισε αίματα στους τοίχους και στα σεντόνια. Παράλληλα, εντόπισαν και το βίντεο από τον χώρο του ξενοδοχείου, στο οποίο έχει καταγραφεί ο πατέρας του εμβρύου, ο οποίος είχε βάλει σε σακούλα σκουπιδιών το έμβρυο και το πέταξε στα σκουπίδια.

Η 30χρονη μητέρα παραμένει φρουρούμενη στο νοσοκομείο. Όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ της η ΕΡΤ, κρίσιμο θέμα είναι το τι θα γίνει με την ποινική τους μεταχείριση, καθώς εφόσον προκύψει από τη νεκροψία-νεκροτομή ότι το έμβρυο ήταν ζωντανό όταν το πέταξε στα σκουπίδια ενδεχομένως να έχουμε πολύ βαριές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ανθρωποκτονία.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Μακελειό στη Μύκονο: «Ξεσκονίζουν» το βιντεοληπτικό υλικό οι Αρχές – Πολλά τα ερωτήματα για την αιματηρή συμπλοκή

Μύκονος: Ένα νεκρός μετά από χαοτική συμπλοκή αλλοδαπών σε μπαρ

Keywords
Τυχαία Θέματα