Βελόπουλος: «Κατά παράβαση της νομοθεσίας ο διαγωνισμός για τις ταυτότητες»

Λάβρος κατά της κυβέρνησης για τις νέες ταυτότητες εμφανίστηκε στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος αφήνοντας αιχμές εναντίον της «Νίκης» θέλησε να παρουσιάσει εαυτόν ως τον μόνο πολιτικό που ασκεί σοβαρή αντιπολίτευση για το θέμα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τον διαγωνισμό που κατά τον ίδιο έγινε κατά παράβαση της νομοθεσίας και επέκρινε την κυβέρνηση ότι γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της απόφαση του

ΣτΕ για τα προσωπικά δεδομένα στις νέες ταυτότητες. «Έχετε δεκανίκια που έχουν κάνει γραφικό το θέμα, εμείς δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός», είπε.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος χαρακτήρισε «επικοινωνιακό φρούτο» τον Στέφανο Κασσελάκη, υποστήριξε με αφορμή τη συνάντηση Γεραπετρίτη-Φιντάν ότι «η Ελλάδα οδηγείται στη λαιμητόμο» και κάλεσε τους βουλευτές να μην ψηφίσουν την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. «Θα βάλουν τα δεξιά δεκανίκια τους στη ΝΔ να μην ψηφίσουν και θα στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ… Θέλετε να ρίξουμε την κυβέρνηση; Μην ψηφίσετε αυτό που θα φέρουν για την τεκνοθεσία», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: «Δεν τα πήγαμε όσο καλά θα θέλαμε με τις πυρκαγιές»

Με covid ο Σαμαράς – Χάνει τη ΔΕΘ

Παραδοχή Συρίγου για πυρκαγιές: Η κυβέρνηση προφανώς δεν τα πήγε καλά, δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βελόπουλος, Κατά,velopoulos, kata