Cincinnati Open: Ο Τσιτσιπάς μαθαίνει αντίπαλο

Η 2η ημέρα του τουρνουά του Σινσινάτι περιλαμβάνει τις υπόλοιπες αναμετρήσεις για τον 1ο γύρο, ενώ παράλληλα θα ανοίξει την αυλαία για τη φάση των “32”. 

Μπορεί την Τρίτη (17/8) να μην έχουμε ελληνική παρουσία, έχουμε όμως ενδιαφέρον καθώς στις 18:00 GR θα αγωνιστούν ο Αμερικανός Σεμπάστιαν Κόρντα με τον Σέρβο Λάσλο Τζέρε με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον Στέφανο Τσιτσιπά, στους “32”.

Ένα παιχνίδι-γρίφος μιας και από τη μια ο Κόρντα προέρχεται από τραυματισμό στη μέση, γεγονός που τον υποχρέωσε να μην αγωνιστεί στο Τορόντο, ενώ από την άλλη ο Τζέρε έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο

Ιούλιο, ενώ η τελευταία φορά που τον είδαμε σε σκληρό κορτ, ήταν τον περασμένο Μάρτιο στο Μαϊάμι.

Επιστρέφουν Μπερετίνι και Ζβέρεφ

Από εκεί και πέρα ο Ιταλός και φιναλίστ του Wimbledon, Ματέο Μπερετίνι, επιστρέφει στη δράση μετά από την απουσία του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και από το Τορόντο, για να βρει μπροστά του τον Ισπανό Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση. 

Πρεμιέρα, αλλά και επιστροφή και για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον “χρυσό” Ολυμπιονίκη του Τόκιο να αγωνίζεται για 7η φορά στο… καταραμένο τουρνουά στο οποίο δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει νίκη. 

Μάλιστα απέναντί του θα έχει έναν εξαιρετικά φορμαρισμένο παίκτη, τον Νοτιαφρικό Λόιντ Χάρις, ο οποίος έκανε new career high την περασμένη Δευτέρα (Νο46), ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας κερδίσει πρόσφατα (Washington) τον Ράφα Ναδάλ. 

Ενδιαφέρον (όσον αφορά τα ονόματα) παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ με τον Βούλγαρο να μετράει τρεις σερί νίκες εις βάρος του Ισπανού, ενώ ο ημιφιναλίστ του Τορόντο, Τζον Ίσνερ θα παίξει με τον επικίνδυνο Βρετανό, Κάμερον Νόρι.

Στη μάχη ρίχνεται και ο φιναλίστ του Τορόντο, Ράιλι Οπέλκα, με τον Αμερικανό να παίζει απέναντι στον προερχόμενο από τα προκριματικά Κορεντίν Μουτέ, ενώ ο Νο6 του ταμπλό Ντένις Σαποβάλοφ θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Μπενουά Περ, ο οποίος μάλιστα προηγείται στα μεταξύ τους παιχνίδια με 2-1. 

Ξεκινούν Μπάρτι και Χάλεπ

Στο γυναικείο ταμπλό η Σιμόνα Χάλεπ θα κάνει την επιστροφή της στο κορτ μετά από 2,5 μήνες, αντιμετωπίζοντας την Πολωνή Μάγκντα Λινέτ στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία στο κεντρικό κορτ (18:00 GR), ενώ η Νο1 του κόσμου Άσλεϊ Μπάρτι θα παίξει με την προερχόμενη από τα προκριματικά, Χέδερ Γουάτσον. 

Πρώτη εμφάνιση, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου για την Μπελίντα Μπέντσιτς, που θα βρει μπροστά της την Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα, ενώ η ταλαιπωρημένη από τον Covid-19, αλλά και από το τραυματισμένο γόνατο, Γιοχάνα Κόντα θα παίξει απέναντι στην “επίμονη” Τσέχα Καρολίνα Μούκοβα.

Παιχνίδι με παγίδες μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό της Τυνήσιας Ονς Ζαμπέρ κόντρα στην Εσθονή Ανέτ Κόνταβεϊτ, ενώ σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια της ημέρας, η κάτοχος του τίτλου στο Μόντρεαλ θα συναντήσει μετά από μερικές ημέρες και πάλι την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα, την οποία είχε κερδίσει στα ημιτελικά του καναδικού τουρνουά. 

WESTERN & SOUTHERN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Cincinnati Open: Ο Τσιτσιπάς μαθαίνει αντίπαλο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Cincinnati Open, Τσιτσιπάς,Cincinnati Open, tsitsipas