O Ροτς νέος προπονητής του Μπερετίνι

Ο Ισπανός Φράντσι Ροτς και ο Ματέο Μπερετίνι συμφώνησαν σε όλα και αναμένεται να συνεργαστούν για τη σεζόν 2024 μετά από την λύση συνεργασίας του Ιταλού με τον Βιντσέντζο Σαντοπάντρε τον περασμένο Οκτώβριο. 

Ο επί 17 χρόνια μέλος της ομάδας του Ράφα Ναδάλ, Ροτς, παραιτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2022 έχοντας ζήσει 22 τίτλους Grand Slam δίπλα στον Ισπανό και πλέον ανοίγει τον δικό του κύκλό μαζί με τον Μπερετίνι η συνεργασία των οποίων έχει ξεκινήσει

ουσιαστικά από τον Οκτώβριο, αλλά τυπικά και επίσημα θα τους δούμε μαζί στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Brisbane International που αρχίζει στις 31 Δεκεμβρίου. 

BREAKING

Francisco Roig is the new coach of Matteo Berrettini. pic.twitter.com/FnMOpC6Ny9

— Relevant Tennis (@RelevantTennis) December 12, 2023

Ο Μπερετίνι είχε μια άτυχη σεζόν το 2023 με αρκετούς τραυματισμούς και μάλιστα από πολύ νωρίς, καθώς έχασε δύο μήνες μετά από το Australian Open, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε και από το Μόντε Κάρλο με πρόβλημα στους κοιλιακούς. 

Μετά από αυτό ο Ιταλός επέστρεψε στην grass season στο οπεν της Στουτγκάρδης, ενώ έπαιξε και στο Wibledon προτού τραυματιστεί εκ νέου (αυτή τη φορά στον αστράγαλο) στο US Open όπου υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει στον 2ο γύρο στην αναμέτρηση με τον Γάλλο Αρθούρ Ρίντερκνες για να χάσει στη συνέχεια και τα τελικά του Davis Cup

The post O Ροτς νέος προπονητής του Μπερετίνι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα