Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων και ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απέσυρε τη συμμετοχή του από τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, προσθέτοντας το όνομά του στη μακρά λίστα απουσιών της ιστορικής διοργάνωσης.

Ο 39χρονος Ελβετός δεν θα ταξιδέψει στο Τόκιο να διεκδικήσει ένα από τα ελάχιστα μεγάλα επιτεύγματα που λείπουν από τη συλλογή του (χρυσό μετάλλιο στο απλό) και

αποδυνάμωσε ακόμη περισσότερο, το ήδη αποδυναμωμένο ταμπλό των ανδρών.

Μετά τους Ράφα Ναδάλ, Ντομινίκ Τιμ και Ντένις Σαποβάλοφ, ο Ρότζερ έγινε ο 4ος τενίστας του Top10 που δεν θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να είναι ο μοναδικός που δεν έχει κάνει ακόμη γνωστή την απόφασή του.

Όσα έγραψε ο “Βασιλιάς”:

“Κατά τη διάρκεια της σεζόν του γρασιδιού, αισθάνθηκα κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατό μου και έχω συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είμαι πολύ απογοητευμένος με αυτή την εξέλιξη, γιατί ήταν μεγάλη τιμή για εμένα στην καριέρα μου, όσες φορές έχω εκπροσωπήσει την Ελβετία. Ήδη έχω ξεκινήσει την αποθεραπεία μου ώστε να επιστρέψω στα courts στο τέλος του καλοκαιριού.

Εύχομαι σε όλη την ομάδα της χώρας μου, καλή τύχη και να ξέρουν πως θα τους υποστηρίζω από μακριά. Όπως πάντα”.

Η ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roger Federer (@rogerfederer)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων και ο Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα