Φερέρο: “Χρειαζόμαστε τον Τζόκοβιτς”

Ο Χουάν Κάρλος Φερέρο εκτιμά ότι η παρουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς στα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου, είναι απαραίτητη για την εξέλιξη του Κάρλος Αλκαράθ, όπως δήλωσε ο πρώην Νο1 στον κόσμο και νυν προπονητής του 19χρονου Ισπανού. 

“Τον χρειαζόμαστε. Νομίζω ότι για να βελτιωθεί το παιχνίδι του Κάρλος χρειάζεται να παίξει απέναντι στους καλύτερους στην ιστορία του τένις.”, ανέφερε ο Φερέρο.

“Στη Μαδρίτη ο Κάρλος έπαιξε απέναντι στον Νόβακ και ανέβασε το επίπεδο του για να προσπαθήσει να κερδίσει. Οπότε αυτό χρειαζόμαστε γιατί είναι πολύ σημαντικό για

την εξέλιξή του.”

Ο Σέρβος κέρδισε τους 18 από τους 19 τελευταίους αγώνες τη σεζόν που μας πέρασε ανάμεσά τους και τους τελικούς του Τορίνο όπου και κατέκτησε τον τίτλο αήττητος, κάτι που όμως δεν εξέπληξε καθόλου τον Φερέρο.

“Νομίζω ότι μετά από το US Open όπου δεν συμμετείχε, ήταν πολύ συγκεντρωμένος για να δείξει ότι μπορεί να κερδίσει τα πάντα κάτι που είδαμε ότι είναι σε θέση να κάνει.”

“Ο Κάρλος κι εγώ χαρήκαμε που θα τον δούμε στο Australian Open κι αυτό γιατί αν θέλεις να το κατακτήσεις θα πρέπει να το κάνεις απέναντι στους καλύτερους του κόσμου. Αλλά ναι φυσικά δεν με εξέπληξε που κέρδισε στο Τορίνο.”

Όσο για τον Αλκαράθ και το δύσκολο 2023 ο Φερέρο τόνισε: “Του λέω ότι τώρα πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά αν θέλει να μείνει στην κορυφή. Αν θέλει να το κάνει θα πρέπει να κερδίζει ATP Masters 1000 και Grand Slams.”

“Φέτος θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Είναι Νο1 κι αν θέλει να παραμείνει εκεί θα πρέπει να κερδίσει τους καλύτερους επομένως είναι ακόμα πιο σημαντικό να δουλέψει το ίδιο και πιο σκληρά από πριν.”

The post Φερέρο: “Χρειαζόμαστε τον Τζόκοβιτς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φερέρο, “Χρειαζόμαστε, Τζόκοβιτς”,ferero, “chreiazomaste, tzokovits”