Γερμανία: Η Σακελλαρίδη λύγισε από την πρώην Νο108 του κόσμου

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη πάλεψε απέναντι στην έμπειρη Γεωργιανή και πρώην Νο108 του κόσμου Εκατερίνε Γκοργκότζε, με την Ελληνίδα τενίστρια να προηγείται στα set, αλλά από και πέρα να μένει εκτός συνέχειας του τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Χορμπ, με 3-6, 6-4, 6-1 μετά από 2 ώρες και 22 λεπτά.

Το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει λόγω βροχόπτωσης, με την Σακελλαρίδη να μετατρέπει το 3-3 σε 6-3 κατακτώντας το 1ο set παίρνοντας το προβάδισμα με 1-0.

Στο 2ο set οι δύο παίκτριες ξεκίνησαν από δύο break η καθεμία (2-2), με την Γκοργκότζε να κάνει στη συνέχεια το 4-2. 

Η Σακελλαρίδη μείωσε σε 4-3 παίρνοντας πίσω το χαμένο της service, αλλά δεν κατάφερε να το εξαργυρώσει δεχόμενη ένα ακόμα break με την Γκογκότζε να παίρνει και πάλι διαφορά 2 games (5-3). 

Η Σακελλαρίδη με νέο break μείωσε σε 5-4, όμως αντί να γίνει το 5-5, έχασε μία ακόμη φορά το service της με την Γκοργκότζε να ισοφαρίζει σε 1-1. Από εκεί και πέρα η Γεωργιανή και νυν Νο368 στην παγκόσμια κατάταξη, με δύο break στο 3ο set έκανε το 4-0 για να ολοκληρώσει την πρόκριση λίγο αργότερα. 

Αργότερα μέσα στην ημέρα η Σακελλαρίδη θα επιστρέψει στο court για τον αγώνα του διπλού εκεί όπου μαζί με την Ρωσίδα Εκατερίνα Οβτσαρένκο θα αντιμετωπίσουν τις Νίνα Ραντοβάνοβιτς (Γαλλία) και Έμιλι Σέιμπολντ (Γερμανία).

The post Γερμανία: Η Σακελλαρίδη λύγισε από την πρώην Νο108 του κόσμου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα