Γκαλάν: “Είναι αλήθεια ότι συζητήσαμε για συνεργασία με τον Ντι Νένο”

Τη δική του οπτική για το σενάριο συνεργασίας με τον Μαρτίν Ντι Νένο έδωσε στη δημοσιότητα ο Αλεχάνδρο Γκαλάν.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Φράνκο Στούπατσουκ αποκάλυψε πως είχε κρούση από τον Χουάν Λεμπρόν για μεταξύ τους συνεργασία το 2024. Παράλληλα, έκανε γνωστό πως ο (τότε, αλλά και νυν) παρτενέρ του, Μαρτίν Ντι Νένο, άνοιξε κανάλι επικοινωνίας με τον παρτενέρ του Λεμπρόν, τον Αλεχάνδρο Γκαλάν.

Ο Στούπατσουκ… χτύπησε την πόρτα του Λεμπρόν τον Νοέμβριο.

Αν και το θέμα εν τέλει δεν… γιγαντώθηκε, με τα δύο δίδυμα του 2023 να συνεχίζουν ως έχουν και

το 2024, η δημοσιότητα που απέκτησε το γεγονός ενόχλησε τον Γκαλάν, με τον Ισπανό να μην το κρύβει.

“Υπάρχει πάντοτε κινητικότητα, σε κάθε σεζόν. Σέβομαι κάθε παίκτη που έρχεται σε επαφή μαζί μου και ποτέ δεν αναφέρω ονόματα. Τώρα όμως αυτό πήρε δημοσιότητα. Είναι αλήθεια ότι καθίσαμε (με τον Ντι Νένο), είχαμε ένα γεύμα και συζητήσαμε το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Συνεχίζουν σταθερά μαζί από το 2020 οι Λεμπρόν και Γκαλάν.

Όλοι μας έχουμε ο καθένας τα δικά του σχέδια. Ωστόσο, ο Χουάν (Λεμπρόν) και εγώ ήμασταν ανέκαθεν πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας. Είπαμε πως θα μπορούσαμε να συζητήσουμε μετά το Master Final και έτσι έγινε. Ήμασταν αμφότεροι πολύ ξεκάθαροι στο ότι επιθυμούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε μαζί”, ανέφερε ο Γκαλάν.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο οι… δοκιμασμένοι Λεμπρόν/Γκαλάν, όσο και οι εξαιρετικοί το 2023 Ντι Νένο/Στούπατσουκ, επέλεξαν να διατηρήσουν τις συνεργασίες τους, φιλοδοξώντας η νέα σεζόν να τους βρει σε απολύτως πρωταγωνιστικό ρόλο.

The post Γκαλάν: “Είναι αλήθεια ότι συζητήσαμε για συνεργασία με τον Ντι Νένο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα