Μάρει: “Χρειάζομαι τα αποτελέσματα”

Ο Άντι Μάρει δεν μπόρεσε να πετύχει τη διάκριση στο χορτάρινο τουρνουά του Νιούπορτ, γνωρίζοντας την ήττα σε δύο κλειστά σετ από τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ, για την προημιτελική φάση της ATP 250 διοργάνωσης.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο 52 της παγκόσμιας κατάταξης, έχασε τους περισσότερους κρισιμότερους πόντους από τον Καζάκο και αποχαιρέτησε τo διάσημο λιμάνι Νοτιοαναταλικά της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τον 35χρονο Σκωτσέζο, αυτό που του λείπει είναι τα αποτελέσματα

που θα τον βοηθήσουν να παίξει με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

“Προφανώς και χρειάζομαι τα αποτελέσματα για να γίνω καλύτερος. Ένιωσα ότι είχα καλές πιθανότητες να διακριθώ εδώ. Αν περνούσα τον Μπούμπλικ, θα είχα καλή ευκαιρία. Όμως, εφόσον νιώθω καλά το σώμα μου και παίρνω παιχνίδια, είναι σημαντικό για μένα” είπε ο Μάρει, αποχαιρετώντας το Hall of Fame Open.

Ο Μάρει συνεχίζει την αναζήτηση του πρώτου του τίτλου μετά την Αμβέρσα το 2019, έχοντας δύο συμμετοχές σε τελικούς φέτος, στο Σίδνεϋ και τη Στουτγκάρδη.

“Η χορτάρινη σεζόν είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά και κάποιες δύσκολες. Η σημερινή ήττα και ο αποκλεισμός στο Wimbledon, ήταν απογοητευτικά αποτελέσματα ωστόσο είχα και την πολύ καλή πορεία στη Στουτγκάρδη. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα αλλά διακρίνω και εξέλιξη που θα με βοηθήσει στη συνέχεια της hard court σεζόν που ακολουθεί” πρόσθεσε ο Sir Andy.

Τα θετικά νέα για τον Μάρει είναι ότι έχει παίξει σε 13 τουρνουά φέτος, χωρίς να έχει χρειαστεί να χάσει σημαντικά events, ελπίζοντας σε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

“Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Αν συνεχίσω να εξελίσσομαι, θα συνεχίσω και να παίζω” τόνισε.

The post Μάρει: “Χρειάζομαι τα αποτελέσματα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα