Μόναστιρ: Μέχρι το κυρίως ταμπλό τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Μέχρι τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Μόναστιρ έφτασαν τα αδέρφια Σακελλαρίδη, που έκαναν το 3/3 στα προκριματικά, αλλά ηττήθηκαν στους “32” της διοργάνωσης και αποκλείστηκαν.

Ο Δημήτρης έχασε από τον Ιταλό, Λούκα Φαντίνι, με 6-4, 6-2 στην πρεμιέρα του στο κυρίως ταμπλό, ενώ ο Μιχάλης έχασε από τον Γάλλο, αλλά και No3 του ταμπλό, Κωνσταντάν Μπιτούν Κουζμίν, με 7-5, 6-2. Αμφότεροι έμειναν εκτός συνέχειας και συνεχίζουν

στα διπλά.

Εκεί ο πρώτος συνεργάζεται με τον Βλάντισλαβ Ορλόφ, και στον 1ο γύρο κέρδισαν τους Κρίστοφερ Σιέν (ΗΠΑ) και Γιασίν Σμίε (Μαρόκο) με 6-0, 6-2. Από την άλλη ο Μιχάλης παίζει στο πλάι του Γιούτα Κικούσι, και κέρδισαν τους Αμάρ Ελαμίν (Ινδία) και Ναζίμ Νακλούφ (Αλγερία) με 6-4, 7-5.

Στα προημιτελικά οι κορυφαίοι του ταμπλό θα αντιμετωπίσουν τους Ρώσους Ιγκόρ Κουντριάσοφ και Αλεξάντρ Λομπάνοφ, ενώ οι Σακελλαρίδης και Κικούσι θα παίξουν με τους Αρτούρ Κουκασιάν και Ίλια Σιμάκιν. Τα αδέρφια Σακελλαρίδη μπορούν να διασταυρωθούν μόνο στον τελικό.

The post Μόναστιρ: Μέχρι το κυρίως ταμπλό τα αδέρφια Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα