Ο Κάρλος Καρβαλιάλ πιέζει – Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο τις μεταγραφές

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε μία μόνο αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Με άλλα λόγια, ο Πορτογάλος έδειξε την ανάγκη του για να πάρει νέους παίκτες ο Ολυμπιακός. Περιμένει κάποιες αφίξεις το προσεχές διάστημα.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ το είχε πει και το είχε συζητήσει με τον Πέδρο Άλβες. Το ίδιο επιθυμούσε και όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού. Ποιο είναι αυτό; Να είχε

ήδη αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός, ή τουλάχιστον να είναι πολύ κοντά στο να έρθει στη χώρα μας. Ιδανικά θα τον ήθελε… χθες. Αλλά ακόμα δεν έχει κάποιο χειροπιαστό νέο.

Ο Λέο Περέιρα είναι ο βασικός στόχος και ο παίκτης που άπαντες πιστεύουν πως μπορεί να αποδειχθεί νέος Ροντινέι. Όχι μόνο για την αξία και την ποιότητά του, αλλά και για το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε ο Βραζιλιάνος μπακ στην ομάδα του Πειραιά. Εδώ που τα λέμε, δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο και παίζει λες είναι πολλά χρόνια στο σύλλογο.

Απαραίτητος σε όλους τους προπονητές που έχουν έρθει ως τώρα και στον Κάρλος Καρβαλιάλ. Βέβαια, ο Ροντινέι είχε κλείσει Νοέμβρη μήνα. Τέτοιες μέρες ήταν ήδη με τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους» και προπονούνταν. Αυτός ήταν ο λόγος που μπήκε με… γκάζια και πρόσφερε με τη μία. Σε έναν άκρως απαιτητικό Ιανουάριο, ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από έναν στόπερ… χθες. Παλεύουν άπαντες να τον κλείσουν άμεσα. Διότι, όσο δεν έρχεται η ανησυχία μεγαλώνει.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα