Αυτός είναι ο Τούρκος αξιωματικός που έρχεται να μείνει στην Ελλάδα

Τα ελληνοτουρκικά συνεχίζουν να παρουσιάζουν εξελίξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα και ένας Τούρκος αξιωματικός φαίνεται πως έρχεται για να μείνει στην Ελλάδα με μια ειδική αποστολή.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει η RealNews και ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαζανίτης, στην Αθήνα έχει ήδη εγκατασταθεί ο τούρκικος σύνδεσμος για το μεταναστευτικό.

Ο λόγος για έναν τούρκο πλοίαρχο του τουρκικού λιμενικού

ο οποίος θα αναλάβει το κρίσιμο κομμάτι αποκλιμάκωσης των σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία στο Αιγαίο Πέλαγος.

Στόχος του θα είναι η δημιουργία καναλιών επικοινωνίας με την ανταλλαγή πληροφοριών αλλά και η οικοδόμηση της προοπτικής συνεργασίας των λιμενικών των δύο χωρών ακόμα και επί του πεδίου των επιχειρήσεων!

Αυτός είναι ο Τούρκος αξιωματικός που έρχεται να μείνει στην Ελλάδα

Είναι ένας Τούρκος αξιωματικός που τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο μοναδικός που είχε επικοινωνία με την ελληνική πλευρά μέχρι τα γεγονότα του Έβρου τον Μάρτιο του 2020.

Πρόκειται για ένα πολύπειρο στέλεχος της γειτονικής χώρας που βρίσκεται στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα και αναμένεται από εδώ και στο εξής να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογο του.

Μάλιστα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν σταματά εκεί καθώς σκοπεύει να εγκαταστήσει άμεσα στην ελληνική πρωτεύουσα και το ελληνοτουρκικό κέντρο διαχείρισης κρίσεων.

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα