Πακίτο: “Λατρεύω τον ανταγωνισμό και να ψυχαγωγώ τον κόσμο”

Μία ιδιαίτερη πτυχή της… κοσμοθεωρίας του ως παίκτης του πάντελ αποκάλυψε ο Πακίτο Ναβάρο. Ο 35χρονος Ισπανός παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη τριών ερωτήσεων στην FIP (Διεθνή Ομοσπονδία Πάντελ), μιλώντας για τα συναισθήματά του και την υστεροφημία που θέλει να αφήσει πίσω του.

Επιπρόσθετα όμως, αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς προέκυψε ο περίφημος πανηγυρισμός “κιθάρα” και πότε τον χρησιμοποίησε πρώτη φορά. Τα τελευταία χρόνια πρόκειται αναμφίβολα για την κίνηση – σήμα κατατεθέν του Ναβάρο, στα κορτ του Παγκόσμιου Τουρ.

Είσαι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες, ανάμεσα

στους λάτρεις του πάντελ. Στα 35 σου ακόμη το απολαμβάνεις. Τι είναι όμως αυτό που σου αρέσει περισσότερο;
Αναμφίβολα ο ανταγωνισμός. Λατρεύω την αίσθηση της αδρεναλίνης όταν μπαίνω στο κορτ για να παίξω σε ένα τουρνουά. Το απολαμβάνω διότι είναι μία στιγμή που δύσκολα συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο στη ζωή. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στη δουλειά μου είναι ο ανταγωνισμός και ότι ψυχαγωγώ τον κόσμο με αυτά που κάνω στο κορτ.

Ο Πακίτο Ναβάρο αγωνίζεται φέτος μαζί με τον Χουάν Λεμπρόν.

Έχουμε δει τον περίφημο πανηγυρισμό σου με τη ρακέτα να μετατρέπεται σε κιθάρα. Πώς προέκυψε αυτό; Θυμάσαι την πρώτη φορά που το έκανες;
Τη θυμάμαι καλά, έπαιζα τότε μαζί με τον Μαρτίν Ντι Νένο. Εκείνος πανηγύρισε με μία ενέργεια που ήταν σαν να φουσκώνει ένα λάστιχο. Τότε σκέφτηκα τον πανηγυρισμό “κιθάρα”. Ο δημοσιογράφος Λάλο Αλθουέτα τον ονόμασε έτσι.

Ο πανηγυρισμός “guitarra” του Πακίτο Ναβάρο, πρώτη φορά το 2021:

Είσαι ένας πρωταθλητής, αλλά και πηγή έμπνευσης για τις νεαρότερες γενιές.
Προσπαθώ απλώς να κάνω ό,τι πρέπει να κάνω με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο. Στο μέλλον θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν ευγενικό άνθρωπο, που του άρεσε να παίζει πολύ, που είχε καλή επαφή με το κοινό και που μεγάλωσε ταυτόχρονα με τη μεγέθυνση του σπορ που έπαιζε.

Στιγμές… μαγείας του Πακίτο από το πρόσφατο παρελθόν:

The post Πακίτο: “Λατρεύω τον ανταγωνισμό και να ψυχαγωγώ τον κόσμο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα