Ο λόγος που ο Παναθηναϊκός πήρε τον Μπάλντοκ

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Μια μεταγραφή την οποία αποκάλυψε το Sportime 3 μέρες πριν γίνει γνωστή στα υπόλοιπα μέσα. Κίνηση που δεν βγάζει λογική για τον Παναθηναϊκό. Ποια είναι όμως η εξήγηση.

Κακός παίκτης δεν είναι ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Αλλά τα περί τόνωσης του ελληνικού στοιχείου είναι που δεν βγάζουν λογική. Διότι, ο Παναθηναϊκός

έχει δύο Έλληνες δεξιούς μπακ. Αλλά, προχώρησε σε αυτή τη μεταγραφική κίνηση. Ποιος είναι ο λόγος τώρα…

Αρχικά, είναι πρόσωπο των ημερών και λόγω του ότι είχε ακουστεί για την ΑΕΚ. Εμφανίστηκε παντελώς τυχαία στη ζωή μας. Εν αρχή με την Εθνική Ελλάδας και τώρα με τον Παναθηναϊκό! Ο παίκτης με το χαμηλότερο salary φέτος στην Premier League αποτελεί, λοιπόν, τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του «τριφυλλιού.

Σε μία θέση που ήδη υπάρχουν δύο Ελληνόπουλα: Κώτσιρας και Βαγιαννίδης! Στα 31 του ακόμη ΔΕΝ μιλάει ελληνικά αν και έκανε μία φορά την εβδομάδα. Εδώ και κανένα 5μηνο πατέρας. Το deal έκλεισε στα ματς της Εθνικής τον περασμένο Μάρτιο.

Παίκτης ήταν στο Top3 των gps του Βούλγαρη (σ.σ.: γυμναστής Ελλάδας). Αυτός είναι ο βασικός λόγος. Επιπρόσθετα, ο Μπάλντοκ είναι ένας άνθρωπος που ΄χε μπουχτίσει από το μελαγχολικό κλίμα του Σέφιλντ και μολονότι είχε δύο προτάσεις από Τσάμπιονσιπ επίλεξε Ελλάδα.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα