ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Μία νίκη θέλει ο Ολυμπιακός για την τέλεια εβδομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Το Σαββατοκύριακο της 11/12 Μαΐου μπορεί να γίνει… ονειρικό αρκεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και να διατηρήσει τις ελπίδες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός

θέλει τρεις νίκες στα τρία τελευταία του παιχνίδια για να πάρει το πρωτάθλημα (σ.σ. το ίδιο και ο ΠΑΟΚ).

Με νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός πάει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στα μέσα της εβδομάδας με άλλη ψυχολογία, όπως και με άλλη ψυχολογία πάει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκο στην τελευταία αγωνιστική, αν σε αυτό το παιχνίδι κρίνεται το πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε το περασμένο Σάββατο 4 Μαΐου τη Ρίο Άβε να σώζεται μαθηματικά στη Liga Portugal, την προηγούμενη Πέμπτη τον Ολυμπιακό να νικά την Αστον Βίλα και να προκρίνεται στον τελικό του Conference League στην OPAP Arena και το Σάββατο 11 Μαΐου τη Νότιγχαμ Φόρεστ να μένει στην Premier League.

Τι λείπει; Μία νίκη επί του ΠΑΟΚ στις 12 Μαΐου, για να παραμείνει ο Ολυμπιακός στην διεκδίκηση του τίτλου. Και τότε θα μιλάμε για την ονειρική εβδομάδα.

Ονειρικός ήταν και ο Απρίλιος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που είδε στις 22 του Απρίλη την Κ19 του Ολυμπιακού να γράφει ιστορία στο ελληνικο ποδόσφαιρο και να κατακτά το UEFA Youth League, το Champions League των Νέων δηλαδή, νικώντας τη Μίλαν με 3-0 στον τελικό της Νιόν. Αυτός ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος για ελληνικό σύλλογο ποδοσφαίρου.

Στις 29 Μαΐου, ο Ολυμπιακός έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο για ελληνική ομάδα, στον τελικό του Conference League, με αντίπαλο στην OPAP Arena τη Φιορεντίνα.

Διαβάστε επίσης:

Ριό Άβε: Απίθανη η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Πορτογαλία – Έκανε αυτό που δεν γίνεται

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τρομερή εξέλιξη για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Μία, Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη,paok – olybiakos, mia, olybiakos, vangeli marinaki