Επιχείρηση Eurovision από το Ισραήλ : βομβαρδισμός με διαφημίσεις σε 23 χώρες για να βγει πρώτο

Το Ισραήλ έχει πάρει κάτι παραπάνω από πολύ σοβαρά την υπόθεση Eurovision. Όλα δείχνουν ότι έχει έναν μοναδικό σκοπό για απόψε το βράδυ, να κερδίσει η Eden Golan με το Hurricane. Η εμπλοκή του Ισραηλινού κρατικού πρακτορείου διαφήμισης το αποδεικνύει. Η έρευνα του sportime έδειξε ότι οι Ισραηλινοί σήμερα «βομβαρδίζουν» 23 χώρες με διαφημίσεις για το τραγούδι τους που καλούν τον κόσμο να το

ψηφίσει. Η Ελλάδα είναι μέσα σε αυτές.

Αναλυτικά οι χώρες στις οποίες βρήκαμε ότι παίζουν σήμερα οι διαφημίσεις του Ισραήλ, σε youtube κλπ, είναι : Αλβανία, Αυστρία, Τσεχία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γεωργία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Το διαφημιζόμενο video έχει ήδη ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια views σε λιγότερο απο μια μέρα.

Η πρωτοφανής προσπάθεια του Ισραήλ να κερδίσει στον αποψινό διαγωνισμό φάνηκε και από το τεράστιο ποσοστό που πήρε η συμμετοχή τους στον Ιταλικό ημιτελικό της Πέμπτης, τα αποτελέσματα του οποίου διέρρευσαν. Η διαφορά με το δεύτερο τραγούδι ήταν τεράστια, κάτι που πιθανότατα οφείλεται στις διαφημιστικές προσπάθειες του Ισραήλ. Η χρονιά αυτή έχει ήδη σημαδευτεί από τις αντιδράσεις των υπολοίπων χωρών για τη συμμετοχή του Ισραήλ και ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αν τελικά η Eden Golan κερδίσει απόψε το βράδυ τότε οι αντιδράσεις θα είναι πάρα πολλές.

Δείτε το video της διαφήμισης

Γρηγόρης Κεντητός για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα