Πανελλήνιο Juniors (U18): Ολοκληρώθηκαν τα προημιτελικά στη Νίκαια Λάρισας

00:51 1/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Με τους προημιτελικούς αγώνες συνεχίστηκε η δράση, στις εγκαταστάσεις στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Νίκαια Λάρισας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors (U18), από τους οποίους προέκυψαν και οι ημιτελικοί της Μ. Τέταρτης με το τουρνουά να μπαίνει στην τελική ευθεία. 

Στα αγόρια ο Νο1 του ταμπλό, Ανδρέας Λοϊζάς (ΟΑ Αθηνών), έκλεισε θέση στα ημιτελικά μετά από τη νίκη του κόντρα στον Γιάννη Σακκά (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή) με 6-0, 6-1, εκεί όπου θα βρει τον Γιώργο Δημητρίου (ΟΑ Γλυφάδας) που με τη σειρά του κέρδισε

τον Κωνσταντίνο Λουκόπουλο (ΑΟ Π. Φαλήρου) με 6-2, 6-3. 

Στα ημιτελικά πέρασε και ο Νίκος-Φώτης Μακρής (ΟΑ Αθηνών), ο οποίος επικράτησε του Νίκου Χατζηαβραάμ (ΑΟΑ Πρωταθλ. Καβάλας) με 6-4, 6-0 και πλέον την Μ. Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Πουρναρόπουλο (ΟΑ Θεσσαλονίκης), που νίκησε τον Νο2 του ταμπλό, Χρήστο Γκλαβά (ΑΟΑ & Πεύκης) με 6-4, 7-6(8). 

Στο διπλό οι Νο4 του ταμπλό Άγγελος Αυγέρης (ΑΟΑ Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης) και Στέφανος Πουρναρόπουλος πέρασαν στην 4άδα έπειτα από τη μεγάλη τους νίκη κόντρα στους Νο1 του ταμπλό, Νίκο Μπακιρτζή (ΟΑ Αθηνών) και Ανδρέα Λοϊζά με 6-2, 6-2. Επόμενοι αντίπαλοι θα είναι οι Χρήστος Γκλαβάς και Νίκος-Φώτης Μακρής που κέρδισαν τους Γιάννη Σακκά και Γιώργο Δημητρίου με 6-3, 6-1. 

Στα κορίτσια η Νο1 του ταμπλό, Άρτεμις Ασλανισβίλι (ΑΣ Αστέρας Θεσσαλονίκης), εξασφάλισε μια θέση στα ημιτελικά κερδίζοντας την Μελίνα Ζουμπουλάκη (ΑΟ Κηφισιάς) με 6-1, 6-0 και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Σταυρούλα Καμπά (ΟΑ Γουδή), που με τη σειρά της απέκλεισε την Ελένη Τσέτσου (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) με 7-6(3), 6-4. 

Στον άλλον ημιτελικό η Θεοδώρα Κούσιου (ΑΣ Αστέρας Θεσσαλονίκης) θα αντιμετωπίσει την Νο2 του ταμπλό, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου (ΟΑ Θεσσαλονίκης), με την πρώτη να επικρατεί της Θεοδώρα Λιάπη (ΑΟ Κηφισιάς) με 6-3, 6-3, ενώ η Παναγιωτίδου κέρδισε την Μαρία Τσιρώνη (ΟΑ Αττικής), με 6-0, 6-4. 

Στο διπλό, Άρτεμις Ασλανισβίλι και Θεοδώρα Κούσιου κέρδισαν τις Ευγενία Κάκαρη (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή) και Ζωή Σπυροπούλου (ΣΑ Σερρών) με 6-1, 6-0, με τις Νο1 του ταμπλό να αντιμετωπίζουν στα ημιτελικά τις Μελίνα Ζουμπουλάκη και Θεοδώρα Λιάπη που νίκησαν τις Κασσιανή Βασιλειάδη (ΣΑ Καστοριάς Πρωτέας) και Νίκη Βλάχου (ΟΑ Λαγκάδα Θεσσαλονίκης) με 6-1, 6-1. 

Στα ημιτελικά πέρασαν και οι Σταυρούλα Καμπά και Ελένη Τσέτσου κερδίζοντας τις Μαρία Κωνσταντάρα (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) και Σοφία Νικολαϊδου (Μαίανδρος ΤΑ) με 6-2, 6-0, εκεί όπου θα βρουν τις Νο2 του ταμπλό, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και Μαρία Τσιρώνη που χρειάστηκαν το super tie-break για να αποκλείσουν τις Καλομοίρα Ράλλη (ΟΑ Αθηνών) και Δήμητρα Παπασταύρου (ΟΑ Αθηνών), με 6-0, 5-7, 10-7. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΑΓΟΡΙΑ 18 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 18

The post Πανελλήνιο Juniors (U18): Ολοκληρώθηκαν τα προημιτελικά στη Νίκαια Λάρισας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανελλήνιο Juniors U18, Ολοκληρώθηκαν, Νίκαια Λάρισας,panellinio Juniors U18, oloklirothikan, nikaia larisas