Θα προπονηθεί με τον Μπερετίνι ο Τσιτσιπάς (pic)

21:01 7/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που αύριο Δευτέρα (8/1) θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, το Australian Open, όπου στοχεύει σε μια ανάλογα καλή πορεία όπως πέρυσι.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας έφτασε ως την 8άδα του United Cup με την Εθνική, και είχε ως απολογισμό μία νίκη και μία ήττα στο μονό, αλλά και μία ήττα

στο μικτό διπλό, με παρτενέρ του τη Μαρία Σάκκαρη, απέναντι στη Χιλή.

Με εξαίρεση εκείνο το ματς, ο No7 (από αύριο) του κόσμου δεν εμφάνισε σημάδια ενοχλήσεων στη μέση του, και θέλει να συνεχίσει τις προπονήσεις του στη Μελβούρνη, ούτως ώστε να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του στο “Home Slam” του.

Αύριο, ο Στέφανος θα μπει και πάλι στο κορτ για να προπονηθεί, και μαζί του θα έχει έναν καλό του γνώριμο. Ο λόγος για τον Ματέο Μπερετίνι, με τον οποίο έχει αναμετρηθεί άλλες τρεις φορές κατά το παρελθόν και τον έχει νικήσει σ’ όλες.

Οι δυο τους θα μοιραστούν το χρόνο στο προπονητικό κορτ των εγκαταστάσεων στη Μελβούρνη, ενώ πριν απ’ αυτούς θα βρεθούν στον ίδιο χώρο και οι Ντε Μινόρ και Φοκίνα. Μετά την προπόνηση του Τσιτσιπά θα ακολουθήσει το δίδυμο των Σίνερ και Μάρεϊ, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσουν οι Αλκαράθ και Ρουντ.

Nothing hits like Open Practice. Get up close to your 'faves.
Opening Week ground passes from $10

Get your tickets: https://t.co/vxEZmJ9IH0 pic.twitter.com/9flIAz7MD2

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 7, 2024

The post Θα προπονηθεί με τον Μπερετίνι ο Τσιτσιπάς (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα