Τουρνουά “Σταύρος Παναγόπουλος”: Ολοκληρώθηκε ο 1ο γύρος στον Μαραθώνα

Με τα παιχνίδια που απέμεναν για τον 1ο γύρο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Τρίτης στο διεθνές τουρνουά U14 (κατηγορίας 3) “Σταύρος Παναγόπουλος” που διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στα χωμάτινα γήπεδα του Marathon Country Tennis Club

Στην κατηγορία των αγοριών ο Ραφαήλ Παγώνης έκανε πρεμιέρα στο τουρνουά επικρατώντας του Χριστόφορου Καρούσου με 6-2, 6-0 παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο, με τον Νο1 του ταμπλό να αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Ιταλό Ματία Αουτορίνο

που την Δευτέρα κέρδισε τον Βασίλη Λυκουρέση με 3-6, 6-0, 6-0. 

Μεγάλη νίκη για τον φορμαρισμένο αυτήν την περίοδο Θάνο Χερόπουλο, που μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις στο Ηράκλειο την περασμένη εβδομάδα, κέρδισε τον Σέρβο και Νο6 του ταμπλό, Ντιμιτρίγιε Γκλιγκόροφ με 6-4, 7-5 και στον επόμενο γύρο θα παίξει απέναντι στον Παναγιώτη Δήμα που την Δευτέρα νίκησε τον Ρουμάνο Τούντορ Άνχελ Βεριότι με 6-3, 6-4. 

Στον επόμενο γύρο θα αγωνιστεί και ο Ιορδάνης Χατζηνικολάου, ο οποίος επικράτησε του Ρουμάνου Βίκτορ Αντρέι Φατού με 6-4, 6-3 και πλέον θα βρεθεί απέναντι στον Νο2 του ταμπλό, Αλέξανδρο Αυγέρη που χθες επικράτησε του Ιταλού Μάρκο Τζιοβανιόλι με 6-2, 6-1. 

Την πρόκριση στον 2ο γύρο εξασφάλισε και ο Χρήστος Αφρουδάκης με 7-6(4), 1-0 κόντρα στον Τζέρι Κουτσογιώργο, ο οποίος εγκατέλειψε στις αρχές του 2ου set. Ο Αφρουδάκης την Τετάρτη θα παίξει κόντρα στον Γιάννη-Παναγιώτη Βασιλειάδη που με τη σειρά του επικράτησε του Ρουμάνου Αντρέι Καπάτος με 7-6(4), 6-1 σε μια αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα. 

Στα διπλά των αγοριών, όπου βγήκαν τα εισιτήρια των προημιτελικών, Παγώνης και Αυγέρης επικράτησαν των Δήμα και Οδυσσέα Κωνσταντίνου με 6-3, 6-4 με τους Νο1 του ταμπλό να αντιμετωπίζουν στους “8” τους Χατζηνικολάου και Κωνσταντίνο Δημητρίου-Ζώτο που ξεπέρασαν το εμπόδιο των Ρουμάνων Καπάτος και Μουντεάνου με 6-3, 6-4. 

Στα προημιτελικά πέρασαν και οι Χερόπουλος/Νταβίντ Σέρτσελ (Ρουμανία), οι οποίοι κέρδισαν τος Βασίλη Κατσούλα και Δημήτρη Πιερρακέα με 6-1, 6-0 και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν τους Ιταλούς και Νο3 του ταμπλό Αουτορίνο/Μπρινιόλι που προκρίθηκαν άνευ αγώνα μετά από την απόσυρση των Κωνσταντίνου Καλπαξίδη και Αναστάσιου Θωμόπουλου.

Την πρόκριση εξασφάλισαν και οι Κουτσογιώργος και Γιάννης Μοτσάκος μετά τη νίκη τους απέναντι στους Αλ Ταρζί (Αίγυπτος) και Μολντενχάουερ (Γερμανία) με 6-2, 6-1 και στα προημιτελικά θα παίξουν απέναντι στους Κωνσταντίνο Ιωαννάτο και Λουκά Νικουλούδη που την Δευτέρα κέρδισαν τους Ρουμάνους Βεριότι/Φατού με 7-5, 4-6, 13-11. 

Ο 1ος γύρος ολοκληρώθηκε και στα κορίτσια όπου είχαμε τρεις ελληνικές προκρίσεις, με την Χαρίκλεια Ζήνα να επικρατεί της Μαρίας Κουκούτση με 6-3, 6-2 με την Νο3 του ταμπλό να αντιμετωπίζει στη συνέχεια την Αναστασία Χόλμπαν που την Δευτέρα κέρδισε την Τουρκάλα Άννα Μπατούεβα με 6-4, 6-3. 

Στη φάση των “16’ προκρίθηκε και η Διόνη Κουκούλη που κέρδισε την Μυρτώ Κρητικού με 6-4, 6-2 και στη συνέχεια θα αναμετρηθεί με την Βασιλική Λιαγκριδώνη που χθες επικράτησε της Ρωσίδας Βερόνικα Στεπανίστσεβα με 6-1, 6-0. 

Η 3η ελληνική πρόκριση στο σημερινό πρόγραμμα στο ταμπλό των κοριτσιών ήρθε από την Βασιλική Τσαντίλη που κέρδισε την Γερμανίδα Τάλια Φίσερ με 6-0, 6-0 και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ρουμάνα και Νο5 του ταμπλό, Ανίσια Γκίκα που με τη σειρά της επικράτησε την Τρίτη της Κωνσταντίνας Αντιγόνης Σιδηροπούλου με 6-4, 1-6, 6-2. 

Στο διπλό, όπου είχαμε τους αγώνες για τη φάση των “16” Κουκούλη και Ζήνα κέρδισαν τις Λιαγκιρδώνη και Ιωάννα Ξυδά με 6-1, 6-4 με τις Νο2 του ταμπλό να αντιμετωπίζουν στα προημιτελικά τις Σοράνα Γκεόργκε (Ρουμανία) και Κετεβάν Μοτζμανασβίλι (Γεωργία) που κέρδισαν τις Εμμελεία Μάγου και Κωνσταντίνα Αντιγόνη Σιδηροπούλου με 6-0, 1-6, 10-7. 

Στα προημιτελικά πέρασαν και οι Αργυρώ Αρτσίτα/Βασιλική Τσαντίλη που πέρασαν με walkover λόγω της απόσυρσης των Αρίνα Αταμπέβα (Ρωσία) και Άννα Μπατούεβα (Τουρκία) με το ελληνικό δίδυμο να αντιμετωπίζει στον επόμενο γύρο τις Νο1 του ταμπλό Λύδια Παναγιωτίδου και Κωνσταντίνα Βολονάκη που την Δευτέρα κέρδισαν τις Μυρτώ Κρητικού και Έλενα Ταρασιάδη με 6-3, 6-0. 

Θέση στην 8άδα εξασφάλισαν και οι Αγγελίνα Γκλαβά και Μαρία Κουκούτση που παραχώρησαν μόλις 2 games στην επιβλητική τους νίκη κόντρα στις Έσμε Μπρέιντι-Ρότζερσον και Τάλια Φίσερ με 6-0, 6-2 και στον επόμενη φάση θα παίξουν κόντρα στις Νο3 του ταμπλό Εύα Γιάντση και Ελένη-Χρισόστομη Θεοδωρέλου που την Δευτέρα κέρδισαν τις Ίρις Δημοπούλου και Βιβιάνα Μακάριου με 6-1, 6-1. 

MARATHONAS “STAVROS PANAGOPOULOS” BOYS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

MARATHONAS “STAVROS PANAGOPOULOS” GIRLS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

The post Τουρνουά “Σταύρος Παναγόπουλος”: Ολοκληρώθηκε ο 1ο γύρος στον Μαραθώνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα