Native: Παπούτσια για μικρούς και μεγάλους που θα λατρέψετε!

Από τη στιγμή που ανακάλυψα τα Native για την κόρη μου, ναι ενθουσιάστηκα. Η Native είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε το 2009 στο Vancouver του Καναδά και η φήμη της πια έχει επεκταθεί σε όλο τον κόσμο.

Το βασικό χαρακτηριστικό του Brand είναι το “Future Classics”: συνδυάζουν στοιχεία κλασσικών, αγαπημένων παπουτσιών και γραμμών με την πρωτοτυπία και την τεχνογνωσία. Το αποτέλεσμα; Μοναδικά σχέδια σε καθαρές, minimal γραμμές και πάντα με ελαφρύ βάρος.

Το πιο σημαντικό είναι πως πρόκειται

για απόλυτα ασφαλή παπούτσια για τα παιδάκια μας στην παραλία, χωρίς να ιδρώνει το ποδαράκι τους και κυρίως χωρίς να τα στενεύουν και να τα κάνουν να δυσφορούν.

Επίσης είναι ιδανικά για τη βόλτα, δεν γλιστράνε, είναι άνετα, όμορφα και σχεδιασμένα με τα καλύτερα υλικά.

Επίσης είναι αδιάβροχα, Animal Free, αντιμικροβιακά, μπορούν να είναι ανθεκτικά πολύ σε οσμές ειδικά τώρα το καλοκαίρι…. Ακόμα το σκέφτεστε;

Τα Native έχουν ηγετική θέση στα ελαφρά slip on, κατασκευασμένα από EVA, και συνδυάζουν μοναδικά άνεση και στυλ.

Είναι αναμφισβήτητα από τα παπούτσια που θα θέλετε φέτος στην παραλία, στις διακοπές και στις βόλτες με τα παιδάκια σας, ώστε κάθε βήμα τους να αποπνέει την ασφάλεια που όλοι οι γονείς θέλουμε να νιώθουμε!

Native Shoes Jericho slip-on παπούτσια (54,95 €) [Περισσότερα]Native Shoes Jefferson slip-on παπούτσια (69,95 €) [Περισσότερα]Φούξια παπούτσια της μάρκας Native (39,99 €) [Περισσότερα]Native Παπούτσια παιδικά Venice Stripe (27,48 €) [Περισσότερα]Native Παπούτσια παιδικά (17,50 €) [Περισσότερα]Native Παπούτσια παιδικά (22,50 €) [Περισσότερα]Παιδικά slip on παπούτσια Jefferson από την Native (49,00 €) [Περισσότερα]Native Παπούτσια παιδικά Monaco (29,98 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα