Aνόρθωση: Υστέρησε και την πλήρωσε

Η Ανόρθωση ήθελε πάρα πολύ τη νίκη επι της ΑΕΚ , με στόχο να κάνει σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και βεβαίως για να πάρει την ρεβάνς της βαριάς ήττας με 3-0 απο το κύπελλο.

Τελικά όμώς δεν τα κατάφερε. Δέχθηκε την ήττα απέναντι στην ΑΕΚ, που παρουσιάστηκε ξανά ανώτερη της. Με την ήττα που δέχθηκε έκανε μεγάλο πισωγύρισμα. Αφού είναι πέντε βαθμούς πίσω απο τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ

και τέσσερις απο την δεύτερη ΑΕΚ. Με αυτά τα δεδομένα πλέον το επόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ παίρνει μορφή τελικού. Φυσικά προέχει ο αγώνας κυπέλλου , με αντίπαλο την ΑΕΚ με τα δεδομένα φυσικά να είναι πάρα πολύ δύσκολα μετά το 3-0 του πρωτου αγωνα.

Η Ανόρθωση στο σημερινό ντέρμπι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Στον Ά ημίχρονο ήταν ανύπαρκτη επιθετικά , ενω δέχθηκε και το τέρμα που ήταν τελικά και καθοριστικό . Όταν σε ενα ντέρμπι σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο τότε είναι αντιληπτό, ότι έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της.

Στην επανάληψη ήταν καλύτερη, πίεσε την ΑΕΚ όμως ήταν ανούσιες οι προσπάθειες που έκανε. Ακόμη και στο 20 λεπτό που η ΑΕΚ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, δεν το εκμεταλεύτηκε. Η Ανόρθωση υστέρησε και το πλήρωσε. Πλέον η πίεση θα είναι ακόμη περισσότερη. Η Ανόρθωση για να μπορέσει να μείνει μέσα στους στόχους της θα πρέπει να καταθέσει ψυχή στα επόμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ στο κύπελλο και με τον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα