Βαθμολογική ανάσα για την Πάφο με τεσσάρα

Στις νίκες επέστρεψε η Πάφος μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ανόρθωση. Η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη επικράτησε της ουραγού στη βαθμολογίας Αγίας Νάπας με 4-1, έχοντας πρωταγωνιστή τον Οκόγιε ο οποίος πέτυχε δυο τέρματα. Τα άλλα δυο πέτυχαν Αγιβί και Νταμάχου.

Το πιο σημαντικό από τη σημερινή νίκη για την ομάδα της Πάφου είναι πως ξέφυγε από την θέση που οδηγεί την απευθείας διαβάθμυση και πλέον βρίσκεται στην 12η θέση με 21 βαθμούς. Στην 13η πλέον η ομάδα της ΕΝΠ με 19.

11αδα της Πάφου: Κοδίνα, Νταμάχου,

Άλμπα, Ματούκου (58’ Μάρκες), Ιωάννου, Οκόγιε, Γκρίκετς, Δημοσθένους (77’ Μακρής), Κχμαλάντζε, Ντε Μέλο (84’ Αντιόλο), Αγιβί.

11αδα Αγίας Νάπας: Μπριντιγκάρ, Σκόπλιακ, Λαμπρόπουλος (46’ Λοϊζίδης), Μάρκου, Μουλαζίμης, Γεωργίου, Κατσής, Τζιωρτζής (76’ Κριούκοβ), Σλόβε, Κατσιάτης (57’ Άντολεκ), Αντρέου.

Κίτρινες: Σλόβε/

Κόκκινες:

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Νικόλας Αθανασίου, με βοηθούς τους Χριστάκη Σπανό και Ευαγόρα Ευαγόρου.

Έκανε το λάθος η Αγία Νάπα και προηγήθηκε
Με το καλημέρα της αναμέτρησης η ομάδα της Αγίας Νάπας άνοιξε το σκορ το Παφιακό, με τον Μουλαζίμη μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Αντρέου έκανε το σουτ, ασταθής απόκρουση του Κοδίνα, και από κοντά ο νεαρός ποδοσφαιριστής έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το γκολ αυτό όχι μόνο αποσυντόνισε τους ποδοσφαιριστές του Απόστολου Μακρίδη αλλά τους πείσμωσε περισσότερο για τη νίκη και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος πέτυχαν 3 τέρματα κάνοντας πιο εύκολο το έργο τους στην επανάληψη της αναμέτρησης.

Αρχικά ο Οκόγιε στο 17’ έφερε τον αγώνα στα ίσα με πλασέ εντός μικρής πειοχής. Στο 28ο λεπτό ο Αγιβί αυτή τη φορά με κεφαλιά (η μπάλα κτύπησε και στο δοκάρι του Μπριντιγκάρ,) έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο Οκόγιε έκανε τα τέρματα της Πάφου τρια και τα προσωπικά του 2. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Αγία Νάπα έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο σκορ αφού του σούτ του Γεωργίου, απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Κοδίνα.

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο άρχισε το β’ μέρος στο Παφιακό. Η ομάδα της Πάφου αφού καθάρισε με τη νίκη από το πρώτο μέρος όπως ήταν λογικό έριξε τους ρυθμούς της και χωρίς να φορτσάρει πήρε την ουσία η οποία της επιτρέπει να αισιοδοξεί. Στο 70ο λεπτό η Πάφος είχε δοκάρι με τον Γκρίκετς ενώ στο 74ο λεπτό η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη πέτυχε και τέταρτο γκολ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Νταμάχου.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Πάφο Fc και Αγία Νάπα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα