Nordsea: Νέα εμφάνιση ,ίδια σταθερή ποιότητα ,ίδια υπεροχή γεύση

Μέχρι τώρα τα αναγνώριζες από την πεντανόστιμη γεύση τους, την εγγυημένη ποιότητά τους και την θρεπτική τους αξία.  Τώρα, θα τα ξεχωρίζεις και από το μοντέρνο design των συσκευασιών τους.

Η Nordsea η οποία βρίσκεται στην Κυπριακή αγορά για πάνω από 35 χρόνια και αποτελεί την γρήγορη και εύκολη λύση για θρεπτικό και νόστιμο γεύμα, επανασυστήνεται στο καταναλωτικό κοινό με νέες συσκευασίες και με ένα ακόμα προϊόν.

Φτιαγμένα από φιλέτο μπακαλιάρου, πλούσια σε ωμέγα-3

λιπαρά και πιστοποιημένα ως προϊόντα βιώσιμης αλιείας MSC, τα Fish Sticks και Fish Fillets της Nordsea κατέχουν μία εκλεκτή θέση στη διατροφή μας. Την γκάμα έρχεται τώρα να συμπληρώσει ένα νέο προϊόν: τα τραγανά Fish Nuggets που υπόσχονται να εντυπωσιάσουν όχι μόνο τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους.

Η νέα σειρά συσκευασιών της Nordsea είναι μοντέρνα, φρέσκια και πολύχρωμη. Βρείτε την στα ψυγεία των υπεραγορών σε όλη την Κύπρο και απολαύστε το αγαπημένο σας παναρισμένο ψάρι στον φούρνο, στο τηγάνι, και στο air fryer, με ρύζι, με πατάτες, με λαχανικά, με σαλάτα ή ακόμα και σκέτο. Με όποιο τρόπο και αν προτιμάτε να το ψήσετε ή να το συνοδεύσετε, ένα είναι το σίγουρο: ότι θα το απολαύσετε!

Τη σειρά προϊόντων της Nordsea διανέμει στην κυπριακή αγορά η ipH Iakovos Photiades Group of Companies Ltd.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Nordsea,