O Ν.Τορναρίτης παρουσίασε προτάσεις για τη σύγχρονη γυναίκα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκωσίας Νίκος Τορναρίτης παρουσίασε τις προτάσεις του για τη σύγχρονη γυναίκα σε εκδήλωση στήριξης της υποψηφιότητάς του, το βράδυ της Δευτέρας.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι ο κ. Τορναρίτης παρουσίασε τις 12 προτεραιότητές του για τη Λευκωσία και 4 προτάσεις που θα εφαρμόσει για τη στήριξη της σύγχρονης γυναίκας και του πολλαπλού ρόλου της στην κοινωνία. Μίλησε επίσης για τη συγκρότηση ενός «μεγάλου συνασπισμού» που αγκαλιάζει την προσπάθεια του για την εκλογή του ως Δημάρχου με εμπειρία και την ικανότητα να πάρει τη Λευκωσία πιο ψηλά.

Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν

και μίλησαν η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, η αναπληρώτρια Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, η πρώην Υπουργός Στέφη Δράκου και η σύζυγος του Νίκου, Λεία Τορναρίτη.

Ο Νίκος Τορναρίτης προτείνει, μεταξύ άλλων, ενισχυμένα προγράμματα για τη φύλαξη παιδιών και βρεφών, συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, ένταξη του κεφαλαίου Ισότητα των Φύλων στα προγράμματα «Δια βίου Μάθησης», ενεργό και αντιπροσωπευτική συμμετοχή γυναικών στο Συμβουλευτικό Σώμα που θα συγκροτήσει για την διαβούλευση με τους δημότες.

Keywords
Τυχαία Θέματα