WE Hotels: η παγκόσμια πλατφόρμα κρατήσεων ξενοδοχείων με έδρα την Κύπρο

Στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης, η ανάγκη για εξειδικευμένες ψηφιακές υπηρεσίες είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Οι εταιρείες καλούνται να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του κοινού και να παρέχουν προηγμένες λύσεις που θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός κοινού το οποίο έχει αποδείξει ότι εμπιστεύεται το διαδίκτυο για τις αγορές του αλλά παράλληλα είναι απαιτητικό ως προς την τελική του επιλογή. Το WE Group έχει αποδείξει ότι η επιτυχία βρίσκεται στον επαναπροσδιορισμό των ψηφιακών υπηρεσιών με προτεραιότητα στην εμπειρία του χρήστη

και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή. Κάτι που ξεχωρίζει στη στρατηγική είναι το γεγονός ότι καταφέρνει να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ακολουθώντας πιστά το μότο της εταιρείας “delivering experiences”.

Με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως  e-commerce μέσω του WaysExpress, της αγαπημένης ιστοσελίδας με προϊόντα για τη μητέρα και το παιδί αλλά και μέσα από το WE Hotels, o Όμιλος επιτρέπει στους πελάτες να απολαμβάνουν την άνεση της ψηφιακής εξυπηρέτησης.

WE Hotels: παγκόσμια πλατφόρμα κρατήσεων ξενοδοχείων

Η πρόσφατη επιτυχημένη πρωτοβουλία του Ομίλου που ξεχωρίζει είναι το WE Hotels (www.wehotels.cy), το ολοκληρωμένο online hotel booking site που φιλοξενεί πέραν του 1 εκατομμυρίου ξενοδοχείων σε παγκόσμιο επίπεδο στις χαμηλότερες τιμές.

Η δραστηριοποίηση του WE Group σε έναν ανταγωνιστικό και διεθνή τομέα όπως οι online κρατήσεις ξενοδοχείων, αποτελεί μια εντυπωσιακή επιδίωξη για μια κυπριακή εταιρεία. Εν μέσω παγκόσμιου ανταγωνισμού, το WE Hotels κατορθώνει να ξεχωρίζει λόγω της ποικιλίας των προσφερόμενων επιλογών αλλά και της εξαιρετικής εμπειρίας πλοήγησης για τον χρήστη – κάτι που συνειδητοποιεί ο επισκέπτης με το που μπαίνει στην ιστοσελίδα. Με δυνατότητες όπως η εύρεση ξενοδοχείων σε live χάρτη ανά προορισμό, φίλτρα για εξατομικευμένη εύρεση ξενοδοχείου και χιλιάδες προσφορές, η ιστοσελίδα προσφέρει ακριβώς αυτό που υπόσχεται: αμέτρητες επιλογές καταλυμάτων, ασφάλεια πληρωμής και ένα customer support, το οποίο είναι πάντα διαθέσιμο 24/7.  Με προνόμια ειδικά για τους ντόπιους – όπως συμμετοχή στο Σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου, αλλά και με επιπλέον εκπτώσεις και top deals, η πλατφόρμα θέτει τον πήχη πολύ ψηλά σε σχέση με τον παγκόσμιο ανταγωνισμό – και εκεί στοχεύει. Επιπλέον, οι στρατηγικές συνεργασίες με φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και ειδικά Σχέδια Εταιρικών Εκπτώσεων, έχει ήδη κατατάξει την πλατφόρμα ψηλά στις προτιμήσεις του ταξιδιωτικού κοινού.

Ο Ιδρυτής και CEO Νίκος Ανδρονίκου, έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην ανάπτυξη μιας εταιρικής φιλοσοφίας που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και την αναγνώριση στον χώρο των ψηφιακών υπηρεσιών. «Από τη διευθυντική ομάδα μέχρι και το κάθε μέλος που καθημερινά εξυπηρετεί το κοινό πίσω από μια οθόνη ή ένα τηλέφωνο, το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο αποκλειστικά στη διαρκή καινοτομία και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Μέσω αυτής της δυναμικής προσέγγισης, διαμορφώνουμε ένα παγκόσμιο αποτύπωμα ως ένας Όμιλος στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας ψηφιακής εξέλιξης”.

Επένδυση στο σωστό περιεχόμενο και μέσα προώθησης

Το WE Group δημιουργεί περιεχόμενο που είναι κοινωνικά και εμπορικά ανταποκρινόμενο, προσελκύοντας τους πελάτες και αυξάνοντας την ανταπόκριση. Μέσω προσεκτικά σχεδιασμένων εκστρατειών και προωθητικών δράσεων, επιτυγχάνουν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ψηφιακής κουλτούρας, μετρώντας χιλιάδες ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Οι πελάτες μας είναι και οι influencers μας. Καθημερινά νέοι χρήστες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας για πρώτη φορά επειδή άκουσαν ή πείστηκαν από κάποιο δικό τους. Αυτό ίσως είναι και το πιο σημαντικό μας επίτευγμα από την ημέρα ίδρυσης μας. Το customer loyalty, το οποίο ενεργεί πολλαπλασιαστικά προς όλες τις κατευθύνσεις».

Κατ’ επέκταση, και για να προσφέρει περαιτέρω υπηρεσίες στο καταναλωτικό κοινό αλλά και στις επιχειρήσεις, ο Όμιλος έχει προχωρήσει με τη δημιουργία του WE Media, το οποίο αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση υπηρεσιών για online προώθηση. Μέσα από το wediscoverhotels.com, ο Όμιλος προωθεί περιεχόμενο το οποίο όπως συμβουλές για ταξίδια και πληροφορίες για τους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου, προτεινόμενα ξενοδοχεία, new entries και οδηγούς πόλεων.

Όραμα και μελλοντικά σχέδια

Είναι γενικά αποδεκτό πως οι εταιρείες που ξεχωρίζουν είναι εκείνες που έχουν το θάρρος να κάνουν πράξη τα όνειρα τους και να πρωτοστατούν σε αναπτυξιακές και καινοτόμες προσπάθειες. Με θαρραλέα προσέγγιση και συγκεκριμένο πλάνο επένδυσης, ο Όμιλος συνεχώς αναβαθμίζεται, τοποθετώντας τόσο τον ίδιο όσο και την Κύπρο στον χάρτη των πρωτοπόρων του είδους.

Keywords
Τυχαία Θέματα