X.Παντελίδης: Eνημέρωσα την αστυνομία και κατέρριψα τη λάσπη

Ενημέρωσα την αστυνομία για την αλήθεια και τα αληθινά γεγονότα και έχω καταρρίψει τη λάσπη και τις συκοφαντίες που εκτοξεύθηκαν εναντίον του Τάσσου Παπαδόπουλου, δήλωσε στο SigmaLive, ο εκτελεστικός διευθυντής του «Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος»Χρύσης Παντελίδης, σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα.

Υπενθυμίζεται ότι το ΔΗΚΟ κάλεσε το Δήμαρχο Πάφου να απολογηθεί. Η εκπρόσωπος

Τύπου Χριστιάνα Ερωτοκρίτου τον κάλεσε να βρει λίγο χρόνο ανάμεσα στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, για να απολογηθεί για τις ύβρεις εναντίον του Τάσσου Παπαδόπουλου."Αλλιώς είναι ένας κοινός συκοφάντης".

Σημειώνεται ότι οι ανακρίσεις για τα σκάνδαλα ΧΥΤΥ και ΧΥΤΑ συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς και μετά την τρίτη κατάθεση του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος. Εκείνο που φαίνεται να εξετάζουν οι Αστυνομικές Αρχές, είναι το ενδεχόμενο να καλέσουν πρόσωπα για συμπληρωματικές καταθέσεις, προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ που θα οδηγήσει στην διερεύνηση του σκανδάλου που ταλανίζει τις τελευταίες εβδομάδες την Κύπρο, δύο μόλις μήνες πριν τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου.

Οι Αρχές στοχεύουν στη διασταύρωση των πληροφοριών που προκύπτουν από την κατάθεση Φαίδωνος με τις ήδη υπάρχουσες, αλλά και την σχηματισμένη δικογραφία, προκειμένου η έρευνα να προχωρήσει εις βάθος.

Keywords
Τυχαία Θέματα