ΑΕΛ: Να ξεπλύνει την ντροπιαστική ήττα

Το τελευταίο διάστημα η ΑΕΛ παρουσιάζεται αρκετά ανεβασμένη, γεγονός που επιθυμεί να αξιοποιήσει στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και να πανηγυρίσει ακόμα μια μεγάλη νίκη. Η ομάδα της Λεμεσού στοχεύει να διευρύνει το νικηφόρο σερί σε τέσσερις αγώνες και να δει τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία. Με τα σημερινά δεδομένα και εφόσον αναλυθεί ρεαλιστικά ο βαθμολογικός πίνακας, ο στόχος της ΑΕΛ

είναι να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις. Η επιτυχία σε βάρος της ΑΕΚ ανέβασε τους κίτρινους στη 10η θέση όμως, ο κίνδυνος παραμένει ορατός αφού η απόσταση από την προτελευταία ομάδα είναι στους πέντε βαθμούς.

Τα προαναφερθέντα και ένας ακόμα σοβαρός λόγος, δίνουν επιπλέον κίνητρα στην ομάδα της Λεμεσού για να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ την προσεχή Κυριακή στο Τσίρειο.
Ποιος είναι ο σοβαρός λόγος; Η ήττα του πρώτου γύρου, η οποία ντρόπιασε όλο το οικοδόμημα της ΑΕΛ. Η ομάδα επέστρεψε στη Λεμεσό με έξι τεμάχια, καταγράφοντας μια από τις χειρότερες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία της.

Η μεγάλη ήττα δημιούργησε πολλές παρενέργειες και το κακό κλίμα που επικρατούσε λόγω της μέτριας πορείας έφτασε στο χειρότερο σημείο. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου δυο ημέρες μετά αποτέλεσε παρελθόν, ενώ από την έντονη αμφισβήτηση δεν γλύτωσε κανείς.

Σήμερα τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά και η ΑΕΛ θα επιχειρήσει να νικήσει προκειμένου να ξεπλύνει και την ντροπιαστική ήττα.

Keywords
Τυχαία Θέματα