Άρης: Με φάρο τον αγώνα του πρώτου γύρου

Να ντουμπλάρει τις φετινές του επιτυχίες απέναντι στην ΑΕΛ θέλει ο Άρης στο σημερινό λεμεσιανό ντέρμπι. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι αν κερδίσουν σήμερα τη συμπολίτισσα ομάδα, θα μειώσουν σε τρεις τους βαθμούς από την 6η Σαλαμίνα, την οποία θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη αγωνιστική στη Λάρνακα. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Εουγκέν Νεαγκόε έχει τέσσερεις σερί αγώνες χωρίς νίκη (2 ήττες και 2 ισοπαλίες), άπαντες στο στρατόπεδο της ελαφράς ταξιαρχίας πιστεύουν

ότι μπορούν να καταφέρουν τον στόχο τους.

Κανονικά ο Μπόνιφεϊς

Το θετικό για τον κ. Νεαγκόε είναι πως θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Μπόνιφεϊς, ο οποίος θα μετεγγραφεί στην Τουρκία, όμως μέχρι να εκδοθεί η βίζα του είναι στο νησί. Με δεδομένη την απουσία του Ελλαδίτη επιθετικού Αντώνη Ράνου (αποβλήθηκε με την Ένωση) η παρουσία του Μπόνιφεϊς αφαιρεί ένα σοβαρό πονοκέφαλο από τον προπονητή του Άρη. Πέραν του Ράνου δεν υπολογίζονται για το σημερινό παιγνίδι οι τραυματίες Οζίας και Αντωνίου.

Η 11άδα του Νεαγκόε

Σε ό,τι αφορά την 11άδα των «πράσινων» αναμένεται να απαρτίζεται από τον Νουρεντινόσκι στο τέρμα. Στο δεξιό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Χριστοφόρου και στο αριστερό ο Ευσταθίου. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Μποργκ και Θεοφίλου. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται ότι θα ξεκινήσει ως αμυντικός μέσος δίπλα από τον Αουρέλιο το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα, ο Σλοβένος Κούπερατς, ενώ την τριάδα θα συμπληρώσει ο Πρεντέσκου. Στα φτερά θα αγωνιστούν οι Κύπρου και Μαραγκουδάκης, και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπόνιφεϊς, που θα πραγματοποιήσει την τελευταία του εμφάνιση με τον Άρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα