Ασβεστη η λάμψη του Αντη Χατζηκωστή 6 χρόνια μετά...

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, έξω από την οικία του στη Λευκωσία.

Έξι χρόνια απουσίας. Έξι χρόνια κενού για όσους τον αγάπησαν και τον είχαν καπετάνιο του καραβιού που τάχθηκε να υπηρετήσει.

Άντης Χατζηκωστής. Ένας άνθρωπος μιας σπάνιας μειοψηφίας που έγινε λάμψη φωτίζοντας για μια ζωή αγαπημένους, συγγενείς φίλους και συνεργάτες. Δραστήριος, πνεύμα ανήσυχο, δημιουργικός και οραματιστής. Η σύντομη αλλά πλούσια εσωτερικά ζωή του αναδύεται μέσα από στίχους και αποφθέγματα του Ελύτη που τόσο αγάπησε. Βαρύς ο κόσμος να τον ζήσεις, όμως για λίγη

περηφάνια το άξιζε.

Οξυδερκής, ικανότατος διαπραγματευτής, πρωτοπόρος στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης. Χάραξε το δρόμο προς την επιτυχία. Ένα δρόμο παρακαταθήκη γι’ αυτούς που άφησε πίσω. Συνεργάτες και φίλους του. Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει εκείνο το ζεστό χαμόγελο, την παρηγοριά αλλά και τη δύναμη που μεταλαμπάδευε σε αγαπημένους. Γνωστούς και αγνώστους. Σε όσους βασικά τον είχαν ανάγκη.

Δυτερότοκος γιός του Κώστα και της Τούλας Χατζηκωστή. Γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1968 στη Λευκωσία. Σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες και εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων στη Γερμανία και οικονομικός αναλυτής στην ΕΕ.

Επέστρεψε στην Κύπρο το 1995 αναλαμβάνοντας δράση στο συγκρότημα Διας και την Τηλεόραση Σίγμα με πάνω από 25 τίτλους έντυπων μέσων, ραδιοφώνων, τηλεόρασης, ηλεκτρονικών μέσων και διοργανώσεων.

Έξι χρόνια μετά, ο αγώνας για το καλύτερο που οραματίστηκε συνεχίζεται μέσα σε αντίξοες συνθήκες αλλά με τις βάσεις που λειτουργούν ακόμη σαν φάρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα