ΔΗΚΟ: Χαιρετίζουμε για λίστα Λαγκάρντ / Πότε η Focus;

Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την αξιοποίηση από μέρους της κυβέρνησης των στοιχείων της «λίστας Λαγκάρντ» και διερωτάται πότε θα ολοκληρωθεί η διερεύνηση για τους λογαριασμούς της λίστας Focus.

Υπενθυμίζει ότι πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από τότε που αποκαλύφθηκαν οι πληροφορίες, που φέρουν ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ να έχουν χρηματοδοτηθεί από την εταιρεία

του στενού συνεργάτη του Α. Βγενόπουλου.

Αυτούσια η δήλωση του Αναπλ. Εκπροσώπου Τύπου Άθου Αντωνιάδη

Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι επιτέλους η κυβέρνηση άρχισε την αξιοποίηση της λεγόμενης λίστας Λαγκάρντ και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για επιβολή φορολογίας σε εμπλεκόμενους στην εν λόγω λίστα.

Ξεκαθαρίζουμε πως δεν θεωρούμε παράνομο όποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο είναι καταγεγραμμένο στη λίστα, αλλά η αποσαφήνιση θα προκύψει μόνο μετά από έρευνα.

Όμως, διερωτόμαστε:

Για τους τριακόσιους και πλέον λογαριασμούς της λίστας Λαγκάρντ, άρχισε διερεύνηση και μάλιστα ταχεία.Για τους δύο λογαριασμούς της λίστας Focus, πότε θα ολοκληρωθεί η διερεύνηση και θα δοθεί το πόρισμα στη δημοσιότητα;

Υπενθυμίζουμε ότι πλησιάζουν τα δύο χρόνια από τότε που αποκαλύφθηκαν οι πληροφορίες, που έφεραν το ΑΚΕΛ και τον ΔΗΣΥ να έχουν χρηματοδοτηθεί υπογείως από την εταιρία του στενού συνεργάτη του Βγενόπουλου και ακόμα δεν έχουμε δει πόρισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα