Δημητριάδης: Πολύ σημαντικά τα λιμάνια για την ανάπτυξη

Τα λιμάνια της χώρας μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην ανάπτυξη της οικονομίας και στη μείωση της ανεργίας, ανέφερε το απόγευμα της Πέμπτης ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης, ο οποίος επισκέφθηκε, στο λιμάνι Λεμεσού, το πλωτό εργοστάσιο υποθαλάσσιων αγωγών Castoro Sei, της εταιρείας Saipem.

Σε δηλώσεις του, ο κ.Δημητριάδης είπε πως η εξάμηνη παραμονή της πλατφόρμας στο λιμάνι της Λεμεσού, για τις ανάγκες των εργασιών στο κοίτασμα Ζορ στην αιγυπτιακή ΑΟΖ, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά

το πόσο σημαντικά είναι για την οικονομία του τόπου τα λιμάνια μας, αλλά και το πόσο υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προσφέρουν.

"Πιστεύω ότι με το νέο χρόνο, όταν θα έρθουν και οι νέοι διαχειριστές να αναλάβουν τις εργασίες, θα έχουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες", είπε και πρόσθεσε πως "σημασία έχει να έρχονται δουλειές στον τόπο μας, να δημιουργούνται θέσεις εργασίες, να υπάρχουν έσοδα τα οποία τόσο χρειαζόμαστε, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να μειωθεί και άλλο η ανεργία".

Η Κυβέρνηση, συνέχισε, ευελπιστεί ότι η ανεργία θα μειωθεί ακόμα περισσότερο, "βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε επίπεδα πριν από την αποκορύφωση της κρίσης και πιστεύω ότι σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά τα λιμάνια της χώρας μας".

Τέλος, ο Μάριος Δημητριάδης συνεχάρη την ιδιωτική εταιρεία που κατάφερε να πείσει την Saipem να δραστηριοποιηθεί το Castoro Sei στο λιμάνι της Λεμεσού και ευχήθηκε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα