Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας απο τους συνταξιούχους

Επαρχιακά Συνέδρια και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των συνταξιούχων για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν θα πραγματοποιήσει η ΕΚΥΣΥ το πρώτο δεκαήμερο Φεβρουαρίου.

Τα συνέδρια θα ασχοληθούν ιδιαίτερα με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι στο τομέα της υγείας ύστερα και από την μείωση του προϋπολογισμού του υπουργείου υγείας κατά 100 περίπου εκατομμύρια ευρώ και την αναβολή και πάλι της εφαρμογής του ΓΕΣΥ.

Τα συνέδρια θα ασχοληθούν επίσης με την εκτίμηση των αποτελεσμάτων της δράσης της ΕΚΥΣΥ κατά το 2015 και θα πάρουν αποφάσεις για νέα

μέτρα αγώνα για την υπεράσπιση του βιοτικού επιπέδου και την επανάκτηση των δικαιωμάτων και κατακτήσεων των συνταξιούχων στο σημείο που ήταν πριν από τις αποκοπές που ξεκίνησαν από το 2013.

Τα συνέδρια θα πραγματοποιηθούν στα οικήματα της ΠΕΟ η ώρα 8.45 π.μ. ως εξής:

Λευκωσία, Τρίτη 2 ΦεβρουαρίουΛάρνακα-Αμμόχωστος, Πέμπτη 4 ΦεβρουαρίουΛεμεσός, Τρίτη 9 ΦεβρουαρίουΠάφος, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

Μετά την λήξη των συνεδρίων οι αντιπρόσωποι που θα παρευρεθούν θα πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και θα επιδώσουν υπομνήματα προς τους αρμοδίους.

Στη Λευκωσία η συνταξιούχοι θα επιδώσουν το υπόμνημα στον Υπουργό Υγείας. Στη Λάρνακα η εκδήλωση θα γίνει στο παλιό νοσοκομείο, στη Λεμεσό στο Διοικητήριο και στη Πάφο στο νοσοκομείο .

Keywords
Τυχαία Θέματα