Εκρήξεις βόμβας "με το καλημέρα" στην Λεμεσό

Δύο εκρήξεις βόμβας σημειώθηκαν "με το καλημέρα" στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.35 τα ξημερώματα σήμερα, σημειώθηκε έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 52χρονου ιδιοκτήτη του στη Λεμεσό. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, οι οποίοι επιλήφθηκαν των εξετάσεων και διαπίστωσαν, ότι η έκρηξη οφειλόταν

στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος. Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο, καθώς επίσης και στην πρόσοψη της οικίας του παραπονούμενου. Η σκηνή φρουρείται και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα.

Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα σήμερα και σε οικία 50χρονης στη Λεμεσό. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, οι οποίοι επιλήφθηκαν των εξετάσεων και διαπίστωσαν, ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος, η οποία τοποθετήθηκε στη μπροστινή βεράντα της οικίας. Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην πρόσοψη και στο εσωτερικό της οικίας, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις και για τα δύο περιστατικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα