Η Emirates προσγειώνεται στο Κεμπού και Κλαρκ

Η αεροπορική εταιρεία εγκαινιάζει κυκλική υπηρεσία στη δεύτερη και τρίτη πύλη της στις Φιλιππίνες.

Η Emirates εγκαινίασε την κυκλική υπηρεσία της, Ντουμπάι-Κεμπού-Κλαρκ-Ντουμπάι στις Φιλιππίνες. Μια VIP αντιπροσωπεία και ομάδα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επέβαιναν στην εναρκτήρια πτήση,

η οποία μετέφερε επιβάτες οι οποίοι είχαν αρχίσει το ταξίδι τους από σχεδόν 60 πόλεις, που κυμαίνονται από το Ρίο Ντε Τζανέιρο στη Στοκχόλμη, στο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates.

Οι πτήσεις της Emirates προς και από τις Φιλιππίνες καλύπτουν επίσης τις ανάγκες της αγοράς των Φιλιππίνων με πλήρωμα θαλάμου επιβατών στο αεροσκάφος που μιλά τη γλώσσα των Φιλιππίνων, και εν πτήσει επιλογές κουζίνας με δημοφιλή πιάτα των Φιλιππίνων. Όπως συμβαίνει με όλες τις πτήσεις της Emirates, οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την υπηρεσία Κεμπού και Κλαρκ θα απολαύσουν το γενναιόδωρο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών της Emirates των 30 κιλών στην Οικονομική Θέση και 40 κιλών στην Business Class. Η Emirates απασχολεί σχεδόν 5.000 Φιλιππινέζους, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 1.050 ως πλήρωμα θαλάμου επιβατών.

Κυβερνήτης της εναρκτήριας υπηρεσίας του Boeing 777-300ER δύο κατηγοριών ήταν ο καπετάνιος Ali Aljallaf από τα ΗΑΕ και Πρώτοι Αξιωματικoί οι Walter Friday Brigoli από τις Φιλιππίνες και John Buncayo από τις ΗΠΑ. Το πλήρωμα καμπίνας περιλάμβανε αρκετούς από τις Φιλιππίνες. Το Κεμπού καλωσόρισε το αεροσκάφος με ένα παραδοσιακό χαιρετισμό με κανόνι νερού κατά την άφιξη.

Το Boeing 777-300ER, με διαμόρφωση δύο κατηγοριών της Emirates, διαθέτει 42 καθίσματα στην Business Class και 386 καθίσματα στην Οικονομική Θέση. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με το Boeing 777-300ER της Emirates θα είναι σε θέση να απολαύσουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας, ice, της αεροπορικής εταιρείας με έως και 2.200 κανάλια ψυχαγωγίας κατ’ απαίτηση για να επιλέξουν από, που συμπεριλαμβάνει έως και 12 από τις πιο πρόσφατες Φιλιππινέζικες ταινίες και μέχρι 20 Φιλιππινέζικα μουσικά κανάλια. Συνδεσιμότητα Wi-Fi είναι επίσης διαθέσιμη και σε επιλεγμένα αεροσκάφη B777-300ER.

Οι πτήσεις της Emirates προς Κεμπού και Κλαρκ αναχωρούν καθημερινά από το Ντουμπάι, ως EK338 στις 2.55πμ, φθάνοντας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μακτάν-Κεμπού στις 3.50μμ. Η υπηρεσία αναχωρεί έπειτα από το Κεμπού στις 5.20μμ και φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Κλαρκ στις 6.50μμ. Η πτήση της επιστροφής αναχωρεί από το Κλαρκ στις 8.20μμ, φθάνοντας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 1.20πμ την επόμενη μέρα.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και της Κύπρου. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Τις Δευτέρες και Τετάρτες, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates και για κράτηση εισιτηρίων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.emirates.com/cy ή επισκεφθείτε τον προτιμώμενο ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η αντιπροσωπεία στην εναρκτήρια κυκλική υπηρεσία της Emirates προς Κεμπού και Κλαρκ περιλάμβανε (από αριστερά): τον Badr Abbas, Emirates Senior Vice President – Commercial Operations Far East ̇ την Αυτού Υψηλότητά του Paul Raymund P. Cortes, Consul General Philippines και τον Salem Obaidalla, Emirates Senior Vice President - Aeropolitical &Industry Affairs

Keywords
Τυχαία Θέματα