Σύλληψη 55χρονου για τον εκρηκτικό μηχανισμό στην Ορόκλινη

Επιχειρηματίας από τη Λάρνακα, ηλικίας 55 χρόνων, συνελήφθη το απόγευμα ως ύποπτος αναφορικά με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι 32χρονης γυναίκας στην Ορόκλινη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 55χρονος επιχειρηματίας από την Ορόκλινη, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στη Λάρνακα, συνελήφθη μετά τις πέντε το απόγευμα, ως ύποπτος για τα αδικήματα της συνωμοσίας

προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, απαίτησης περιουσίας με απειλές, τοκογλυφίας και εκβίασης.

Ο 55χρονος συνελήφθη ύστερα από κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία ο πατέρας της 32χρονης γυναίκας στο σπίτι της οποίας εξερράγη σήμερα τα ξημερώματα εκρηκτικός μηχανισμός.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 03.15 τα ξημερώματα στην πίσω βεράντα της οικίας της 32χρονης που βρίσκεται στην Οδό Μόδεστου Παντελή στην Ορόκλινη. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στη βεράντα και στη συρόμενη αλουμινένια μπαλκονόπορτα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπολογιστεί η αξία των ζημιών.

Την σκηνή επισκέφθηκαν το πρωί μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης οι οποίοι περισυνέλεξαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Αναμένεται ότι ο 55χρονος θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα