Euro 2012: Τσάβι: «Για τους Πουγιόλ και Βίγια»

Ο Τσάβι τόνισε πως θέλει να κατακτήσει το Euro 2012 για να το αφιερώσει στους τραυματίες, Νταβίντ Βίγια και Κάρλες Πουγιόλ.

Με δύο σημαντικά προβλήματα ξεκίνησε την προσπάθειά της για το Euro 2012 η Ισπανία, η οποία δεν έχει στη διάθεσή της τους Κάρλες Πουγιόλ και Νταβίντ Βίγια οι οποίοι

ήταν τραυματίες.

Από την πλευρά του, ο Τσάβι υποστήριξε πως θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου για να το αφιερώσει στους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα. «Ο Πουγιόλ είναι ηγέτης. Ο Βίγια είναι επιτυχημένος ιστορικά για την εθνική. Δυστυχώς δεν είναι μαζί μας όμως. Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά», είπε αρχικά ο Τσάβι για να συνεχίσει:

«Είναι δύο πρωταθλητές, αλλά οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Οι αντικαταστάτες τους τα δίνουν όλα για την ομάδα», συνέχισε ο διεθνής μέσος για να αναφερθεί και στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, σχετικά με τις φήμες που υπάρχουν για κόντρα ανάμεσά τους:

«Με τον Κασίγιας είμαστε φίλοι από τότε που ήμασταν μικρά παιδιά και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να το χαλάσει αυτό». Τέλος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Κροατία: «Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουμε για την ισοπαλία. Θέλουμε να επιτεθούμε. Έτσι είναι το παιχνίδι μας. Το παιχνίδι με την Κροατία, δεν είναι διαφορετικό. Θα πάμε για τη νίκη», κατέληξε ο Τσάβι.

Keywords
Τυχαία Θέματα