Αναστασιάδης: Δεν παρατάω την ομάδα

22:12 15/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Αγγελος Αναστασιάδης στη Συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο και την ήττα με 4-0, εμφανώς απογοητευμένος τόνισε πως δεν θα παρατήσει την ομάδα, θα μείνει μέχρι το τέλος και πως στηρίζει τους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Είναι μία άσχημη ημέρα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για τη νίκη του.

Είναι μία ακόμη δύσκολη μέρα. Το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως ο τρόπος που ήρθε είναι πολύ άσχημο. Εγώ είμαι εδώ να παλέψω με τα παιδιά. Δεν θα παρατήσω την ομάδα. Θα πολεμήσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Από εμάς εξαρτάται καθαρά να γυρίσει.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μην μιλάμε να κάνουμε σιωπή και να βρούμε τις λύσεις. Αυτός είναι ο τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα. Με αυτούς ξεκίνησα, με αυτούς θα τελειώσω. Το μόνο που θα κάνω είναι να τους στηρίξω.

Τα παιδιά παλέψανε σήμερα σε αντίθεση με άλλες φορές που δεν ήμασταν καλοί. Είμαι μαζί τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και θα παραμείνω κοντά τους για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

Εγώ δεν θα κατηγορήσω κανέναν. Είναι μία λάθος επιλογή. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ο τελευταίος άνθρωπος που θα κατηγορήσω.

Ερωτηθείς για την πρώτη κίτρινη κάρτα στον Αθανασιάδη: «Μην με ρωτάτε εμένα για τους διαιτητές. Δεν θέλω να μιλήσω για το θέμα αυτό».

Αναφορικά με το θέμα των Τζανδάρη και Κατσικά: «Ο Κατσικάς αποφάσισε πως θέλει να φύγει από την ομάδα. Εγώ ποδοσφαιριστή που θέλει να φύγει δεν θα τον κρατήσω. Ο Τζανδάρης είναι εδώ και περιμένει. Αν κάνει το ίδιο και αυτός, θα ακολουθήσει το δρόμο του Κατσικά. Οποιος θέλει να φύγει, εγώ δεν τον κρατάω. Θα βρω άλλους. Όταν ένας παίκτης αποφασίζει να αποχωρήσει δεν θα βάλει τα πόδια του στη φωτιά, δεν θα παλέψει».

Keywords
Τυχαία Θέματα