Σύσταση εθνικής διαπραγματευτικής ομάδας

12:22 19/6/2012 - Πηγή: AEK365

Επιταχύνεται η διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης δήλωσε μετά την συνάντηση του με τον Ευαγ.Βενιζέλο, ο Φ.Κουβέλης δίνοντας έτσι το μήνυμα ότι οι διαδικασίες σχηματισμού κυβέρνησης βαίνουν καλώς.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στην δήλωση του έθεσε και πάλι δύο βασικά στοιχεία: Το προγραμματικό πλαίσιο της νέας κυβέρνησης και τα φερέγγυα πρόσωπα που θα την στελεχώσουν. Όπως διαφάνηκε από την δήλωση του κ.Κουβέλη το προγραμματικό πλαίσιο παραμένει

ανοιχτό κυρίως προς την πλευρά της ΝΔ .

Έτσι δεν αποκλείεται νέα συνάντηση του κ.Κουβέλη με τον Α.Σαμαρά καθώς όπως βεβαιώνουν όλες οι πληροφορίες Βενιζέλος και Κουβέλης έχουν βρει κοινό προγραμματικό τόπο.

Η δήλωση του κ.Βενιζέλου άλλωστε μετά την συνάντηση με τον Φ.Κουβέλη κατέδειξε ότι η συζήτηση μεταξύ τους έχει προχωρήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να έχει αποδεχθεί το πλαίσιο της ΔΗΜΑΡ και στο βασικό σημείο που είναι η επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου.

Έτσι ο Ευαγ.Βενιζέλος έσπευσε στην δήλωση του να μιλήσει για συμφωνία στην συγκρότηση εθνικής διαπραγματευτικής ομάδας η οποία θα επιδιώξει την αναθεώρηση των όρων της δανειακής σύμβασης η οποία όπως είπε συγκροτήθηκε και υπογράφηκε κάτω από την πίεση της τραγικής οικονομικής συγκυρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα