Τσάβι: Για τους Πουγιόλ και Βίγια

21:42 17/6/2012 - Πηγή: AEK365

Με δύο σημαντικά προβλήματα ξεκίνησε την προσπάθειά της για το Euro 2012 η Ισπανία, η οποία δεν έχει στη διάθεσή της τους Κάρλες Πουγιόλ και Νταβίντ Βίγια οι οποίοι ήταν τραυματίες.

Από την πλευρά του, ο Τσάβι υποστήριξε πως θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου για να το αφιερώσει στους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα. «Ο Πουγιόλ είναι ηγέτης. Ο Βίγια είναι επιτυχημένος ιστορικά για την εθνική. Δυστυχώς δεν είναι μαζί μας

όμως. Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά», είπε αρχικά ο Τσάβι για να συνεχίσει:

«Είναι δύο πρωταθλητές, αλλά οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Οι αντικαταστάτες τους τα δίνουν όλα για την ομάδα», συνέχισε ο διεθνής μέσος για να αναφερθεί και στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, σχετικά με τις φήμες που υπάρχουν για κόντρα ανάμεσά τους:

«Με τον Κασίγιας είμαστε φίλοι από τότε που ήμασταν μικρά παιδιά και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να το χαλάσει αυτό». Τέλος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Κροατία: «Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουμε για την ισοπαλία. Θέλουμε να επιτεθούμε. Έτσι είναι το παιχνίδι μας. Το παιχνίδι με την Κροατία, δεν είναι διαφορετικό. Θα πάμε για τη νίκη», κατέληξε ο Τσάβι.

Keywords
Τυχαία Θέματα