Conference League: Συσκέψεις στην ΕΛ.ΑΣ. για τον τελικό -Συνάντηση Χρυσοχοΐδη με αξιωματούχους της UEFA

Συσκέψεις επί συσκέψεων πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες στην Κατεχάκη, σχετικά με τον τελικό του UEFA Europa Conference League στις 29 Μαίου στην OPAP Arena.

Στον τελικό θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός με την ιταλική Φιορεντίνα.

Ήδη χθες Κυριακή

(12/5), πραγματοποιήθηκε ακόμα μια μεταξύ υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., όπως θα γίνεται καθημερινά. Και αυτό γιατί όπως επισημαίνεται πρόκειται για μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου που όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη χώρα μας.

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη με αξιωματούχους της UEFA

Σήμερα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να έχει συνάντηση με αξιωματούχους της UEFA . Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τα μέτρα έχουν σχεδόν οριστικοποιηθεί και όπως είναι αναμενόμενο το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, πρόκειται να μετατραπεί σε κανονικά φρούριο.

H ΕΛ.ΑΣ. σχεδιάζει με προσοχή τα μέτρα, με ιδιαίτερη βαρύτητα να δίνεται στην ενεργοποίηση του «πληροφοριακού» δικτύου .

Στο στόχαστρο πρόκειται να μπουν κυρίως οπαδοί που έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές και που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εκ νέου πρόβλημα .

Έτσι, κρατική ασφάλεια, υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους , διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και φυσικά αντιτρομοκρατική, θα μετέχουν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό , καθώς και στο σύνολο της η ΕΛ.ΑΣ. .

Φυσικά, όπως ανέφεραν αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, ειδικό ρόλο έχει και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, τα στελέχη της οποίας ενεργοποιούν το πληροφοριακό δίκτυο και βρίσκονται σε συνεργασίας με την ΕΛ.ΑΣ., έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του τελικού.

Σημειώνεται πως ήδη πραγματοποιήσαν τα προηγούμενα 24ωρα ταξίδι στο Βέλγιο, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής , ο διευθυντής Αστυνομίας Βορειανατολικής Αττικής και ακόμα ένα αξιωματικός , που είναι οι επικεφαλής του σχεδιασμού, με τον ΓΑΔΑ να έχει τον τίτλο «Gold commander», ενώ οι δύο άλλοι αξιωματικοί θα έχουν τον τίτλο «silver commander» και «bronze» αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα