Euroleague: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν για την επιβίωσή τους σε Βελιγράδι και ΣΕΦ

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός και θέλουν νίκες για να μη μείνουν εκτός του Final Four της Euroleague.

Παίζει τα ρέστα του στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός

Το διπλό που θα φέρει τη σειρά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ πίσω στο ΟΑΚΑ θα ψάξουν απόψε στις 21:45 (Novasports Prime) οι «πράσινοι» στο Βελιγράδι, καθώς οι Ισραηλινοί προηγούνται με 2-1 μετά την οριακή επικράτησή τους την Μεγάλη Τρίτη και θέλουν ακόμη μία νίκη για να κλείσουν θέση για το Βερολίνο.

Είναι ένα ματς… όλη η σεζόν. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και να παλέψουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζέριαν Γκραντ, δίνοντας το κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Εργκίν Αταμάν δε θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, την στιγμή που ο Οντέτ Κάτας θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Ουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος απουσίασε λόγω τραυματισμού από τα τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις.

Η διαιτητική τριάδα του αποψινού παιχνιδιού είναι η ίδια με εκείνη που βρέθηκε στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα και προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά και την τοποθέτηση της Euroleague για φάση που αδικήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι». Πρόκειται για τους Ιλία Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μεχντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

Μάχη χωρίς περιθώρια λάθους για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 19:45 (Novasports 4) την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, μετά την ήττα στην παράταση που επανέφερε το πλεονέκτημα της έδρας στους Καταλανούς, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά πίσω στη Βαρκελώνη.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος έχει απουσιάσει και από τις τρεις αναμετρήσεις των play-offs. Στην αντίπερα όχθη ο Ρότζερ Γκριμάου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

Αναφορικά με τη διαιτητική τριάδα, αυτή θα αποτελείεται από τους Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Τόμισλαβ Χόρντοφ (Κροατία).

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Euroleague, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Βελιγράδι, ΣΕΦ,Euroleague, panathinaikos, olybiakos, veligradi, sef