Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι με νέα δημιουργία του Βρεττού Βρετάκου

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στη σκηνή του Μάλμε της Σουηδίας στη διάρκεια του B' ημιτελικού της Eurovision ξεσηκώνοντας το κοινό με το «My Number One».

Σήμερα στον μεγάλο τελικό θα ανακοινώσει την υψηλότερη βαθμολογία της χώρας μας, η οποία φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια από την πρώτη

συμμετοχή με το τραγούδι «Κρασί, θάλασσα και τ' αγόρι μου» από την υπέροχη φωνή της Μαρινέλλας σε στίχους Πυθαγόρα και μουσική Γιώργου Κατσαρού.

Με Βρεττό Βρεττάκο θα ανακοινώσει το 12άρι η Έλενα Παπαρίζου

Και αυτή τη φορά η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί με μία ολοκέντητη δημιουργία που θα φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου από την τελευταία χειμωνιάτικη Haute Couture συλλογή του για να δώσει το 12άρι της Ελλάδας.

Πρόκειται για μια μάξι glam rock τούλινη τουαλέτα διακοσμημένη με γυάλινα ombre κρόσσια σε χρώματα του metallic grey και jet hematite. Ξεχωρίζει η cut out λεπτομέρεια στο στήθος καθώς και το εντυπωσιακό σκίσιμο στο πλάι που θα αναδείξει τα καλλίγραμμα πόδια της.

H «Number Οne» νικήτρια της χώρας μας για άλλη μια φορά θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Η επιστροφή της Έλενας Παπαρίζου στην Ελλάδα

Το βράδυ της Παρασκευής, η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στην Ελλάδα, με τον φωτογραφικό φακό να την περιμένει στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η τραγουδίστρια πόζαρε στις κάμερες φορώντας ένα γκρι κοστούμι, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ /Φωτογραφίες: NDP PHOTO AGENCY

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα