Ο Ορλάντο Μπλουμ αποκάλυψε ποια blockbuster ταινία δεν ήθελε να κάνει και έχει διαγράψει από τη μνήμη του

Ο Ορλάντο Μπλουμ πρωταγωνίστησε σε δύο επικά franchise, τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και τους «Πειρατές της Καραϊβικής» αλλά υπάρχει μια blockbuster ταινία που έκανε και στην πραγματικότητα δεν ήθελε να κάνει.

Ο 47χρονος Βρετανός ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στο Variety, όπου ρωτήθηκε αν μπορούσε να θυμηθεί διάφορες ατάκες που έχει πει σε διαφορετικές ταινίες.

Τότε, του δόθηκε μια ατάκα από μια συγκεκριμένη επιτυχία, η οποία είχε εισπράξεις σχεδόν 500 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως όταν βγήκε

στους κινηματογράφους, αλλά δεν μπόρεσε να την βρει.

Ποια ταινία δεν άρεσε στον Ορλάντο Μπλουμ

Όταν τελικά ο ηθοποιός συνειδητοποίησε ποια ταινία ήταν, παραδέχτηκε: «Πιστεύω ότι έχω διαγράψει αυτή την ταινία από το μυαλό μου, παρεμπιπτόντως».

Ενώ η ταινία ήταν σίγουρα μια μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, ο Μπλουμ δεν είχε όμορφες αναμνήσεις από την ταινία «Τροία» του 2004 με τον Μπραντ Πιτ και την Ντάιαν Κρούγκερ.

Ο Μπλουμ υποδύθηκε τον Πάρη, τον μικρότερο αδερφό του Έκτορα του Έρικ Μπάνα, του διοικητή των Τρωικών στρατών, στην ταινία του Βόλφγκανγκ Πέτερσεν.

Ήταν ήδη γνωστό όνομα, βγαίνοντας από την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και την πρώτη ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του μαύρου μαργαριταριού».

Ο Μπλουμ παραδέχτηκε: «Τόσοι πολλοί άνθρωποι αγαπούν αυτή την ταινία, αλλά για μένα το να παίξω αυτόν τον χαρακτήρα ήταν σαν…» καθώς ο ηθοποιός έκανε μια κίνηση σαν να κόβει το λαιμό του.

«Μου επιτρέπεται να τα λέω όλα αυτά; Δεν ήθελα να κάνω την ταινία. Δεν ήθελα να παίξω αυτόν τον χαρακτήρα», είπε.

Ο Μπλουμ παραδέχτηκε: «Η ταινία ήταν υπέροχη. Ήταν ο Μπραντ (Πιτ) και ο Έρικ (Μπανά) και ο Πίτερ Ο' Τουλ και λέω: "Πώς θα παίξω αυτόν τον χαρακτήρα; Ήταν εντελώς ενάντια σε όλα όσα είχα νιώσει στην ύπαρξή μου"».

Πρόσθεσε ότι ένα μέρος του σεναρίου καλούσε τον Πάρη «να σέρνεται στο έδαφος, έχοντας χτυπηθεί από κάποιον και απλώς κρατάει το πόδι του αδελφού του».

Ο Μπλουμ είπε ότι παραδέχτηκε: «Δεν θα μπορέσω να το κάνω αυτό», αν και ένας ατζέντης του τότε του είπε: «Αλλά αυτή είναι η στιγμή που θα τα καταφέρει».

«Με ξεγέλασε και γι' αυτό έχω σβήσει αυτή την ατάκα από το μυαλό μου», παραδέχτηκε ο Μπλουμ.

Η Τροία βασίστηκε στην Ιλιάδα του Ομήρου και στο Posthomerica του Quintus Smyrnaeus, με τον Μπραντ Πιτ να παίζει τον Αχιλλέα και τον Μπράιαν Κοξ τον βασιλιά Αγαμέμνονα.

Η ταινία, σε σενάριο του συνδημιουργού του «Game of Thrones», Ντέιβιντ Μπένιοφ, απέσπασε 133,3 εκατομμύρια δολάρια στην εγχώρια αγορά και 497,4 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Ο Ορλάντο Μπλουμ συνέχισε στο franchise των «Πειρατών των Καραϊβικής» και πιο πρόσφατα το Gran Turismo και το Carnival Row.

Πιο πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο Red Right Hand, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν επίσης οι Garret Dillahunt και Andie MacDowell.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα