Emily Goldberg: Πέθανε σε ηλικία 34 ετών η πρώην σύντροφος του Avicii

Πέθανε η Emily Goldberg, η πρώην σύντροφος του γνωστού Dj Avicii, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει σε ηλικία 28 ετών.

Η αιτία του θανάτου της είναι πνευμονική εμβολή, δηλαδή μια κατάσταση, κατά την οποία μία ή περισσότερες αρτηρίες στους πνεύμονες έχουν αποκλειστεί από θρόμβο αίματος, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η Emily Goldberg πέθανε στις 3 Απριλίου στη La Jolia της Καλιφόρνια σε ηλικία 34 ετών, έναν χρόνο αφού πανηγύριζε ότι ήταν «ελεύθερη

από τον καρκίνο».

Η Emily Goldberg ήταν η τελευταία σύντροφος του διάσημου Σουηδού Dj, Avicii, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του το 2018, καθώς υπέφερε από κατάθλιψη κι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Goldberg (@emilygoldberg89)

Το ζευγάρι έβγαινε από το 2011 έως το 2013, ενώ όταν έφυγε από τη ζωή, η Goldberg είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση για εκείνον στα social media.

«Έλα μωρό μου, μην μας παρατάς. Διάλεξε εμένα και θα σου δείξω την αγάπη. Αυτοί είναι στίχοι από ένα τραγούδι που έγραψε ο Tim για μένα. Μακάρι να μπορούσα να τους κάνω πραγματικότητα.

Για τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί, ήταν ο πιο έμπιστός μου και ο καλύτερός μου φίλος. Τώρα δεν μπορώ να κοιτάξω τον Bear (ήταν ο σκύλος τους) χωρίς να ξέρω ότι δεν θα ξαναδώ το πρόσωπό του. Ακόμα μαζεύω τις σκέψεις μου και σας ευχαριστώ για όλα τα καλά σας λόγια και τα κείμενά σας. Ξύπνα με όταν τελειώσουν όλα, γιατί δεν θέλω να είναι αληθινό», έγραφε.

Related...Ανοίγει στην Στοκχόλμη μουσείο αφιερωμένο στον DJ Avicii«SOS»: Το νέο τραγούδι του Avicii κυκλοφόρησε μετά τον θάνατό τουΣε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του DJ Avicii
Keywords
Τυχαία Θέματα