Τι θα δούμε στα κανάλια την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα -Ιστορικές ταινίες και φινάλε σειράς

Στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας τα κανάλια τροποποιούν το πρόγραμμα τους.

Ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές δίνουν τη θέση τους σε σειρές και ταινίες, ενώ μια αγαπημένη σειρά ρίχνει οριστικά αυλαία.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα και ανήμερα το Πάσχα τα κανάλια τροποποιούν το πρόγραμμα τους αντικαθιστώντας ενημερωτικές – ψυχαγωγικές εκπομπές, σειρές και τηλεπαιχνίδια με ιστορικές, ελληνικές, παιδικές ταινίες και με ντοκιμαντέρ, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις Ακολουθίες

σε ζωντανή σύνδεση από Ιερούς Ναούς.

Να σημειώσουμεπως οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικέςεκπομπές θα βγαίνουν ζωντανά μέχρι καιτη Μεγάλη Τετάρτη, όπως και οι τηλεοπτικέςσειρές. Από την άλλη, τα περισσότερατηλεπαιχνίδια θα προβάλλονται σεεπανάληψη. Η επανεκκίνηση της κανονικήςροής των προγραμμάτων, στα κανάλια, θαγίνει από την Τετάρτη 7 Μαΐου.

Ant-1:Ελληνικές -ξένες ταινίες καιη κλασική σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Οι καθημερινές ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές του καναλιού, δηλαδή «Καλημέρα Ελλάδα» και «Το Πρωινό» θα βγαίνουν ζωντανά στον αέρα μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη, ενώ όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα τα τηλεπαιχνίδια «Ρουκ-Ζουκ» και «5x5» θα προβάλλονται σε επανάληψη.

Από τη ΜεγάληΠέμπτη το πρόγραμμα τροποποιείται μεπαιδικές ταινίες, ιστορικές και ελληνικές,ενώ το βράδυ ξεκινάει η δημοφιλής σειρά«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» -θα προβάλλεταιμέχρι το Μεγάλο Σάββατο στις 21.00

«Σπάρτακος»,«Η έξοδος: Θεοί καιΒασιλιάδες», «Τοχώμα βάφτηκε κόκκινο»,«Μαρία Μαγδαληνή» είναι μερικές απότις ταινίες που θα προβληθούν.

ΤοΜεγάλο Σάββατο, μετά την Ανάσταση», θαπροβληθεί η συναυλία της Μαρινέλλας μετην Νατάσα Θεοδωρίδου από το ΘέατροΓης.

Κυριακήτου Πάσχα θα προβληθεί εορταστικόεπεισόδιο του «5Χ5» στις 20.00

MEGA:Ιστορικές ταινίες, Ακολουθίεςκαι η μίνι σειρά «Άγιος Παϊσιος: Από ταΦάρασα στον Ουρανό»

Οι καθημερινέςψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές,«Κοινωνία ώρα Mega» και«Πάμε Δανάη», «Live News»θα προβάλλονται ζωντανά μέχρι καιτη Μεγάλη Τετάρτη, όπως και οι τηλεοπτικέςσειρές. Στη θέση της εκπομπής «Ελένη»θα προβάλλεται η σειρά «7 θανάσιμεςπεθερές» και το τηλεπαιχνίδι «TheChase» θα παίζεται σε επανάληψη.

Από τη ΜεγάληΠέμπτη το πρόγραμμα τροποποιείται απότο πρωί με παιδικές, ελληνικές καιιστορικές ταινίες.

Η σειρά «Άγιος Παϊίσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό», θα προβάλλεται από Μεγάλη -Πέμπτη μέχρι το Μεγάλο Σάββατο, στις 17.40μ.μ και στις 21.00 με διπλά επεισόδια.

Το ΜεγάλοΣάββατο θα προβληθεί η εκπομπή «Ανάστασηστο σπίτι με το Mega» μετους παρουσιαστές να υποδέχονται τονΠέτρο Ιακωβίδη. Να σημειώσουμε πως θαυπάρξει ζωντανή μετάδοση της αναστάσιμηςΑκολουθίας, στις 23.50, από τον ΙερόΚαθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, στονΠειραιά, και στη συνέχεια θα ακολουθήσειη μουσική εκπομπή.

Την Κυριακή του Πάσχα, στις 21.00, θα παίξει σε επανάληψη η σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», ενώ τη σκυτάλη θα πάρει το «Maestro» που θα προβληθούν τα δύο πρώτα επεισόδια της α’ σεζόν.

Alpha:Παιδικές και ιστορικές ταινίες

Οτηλεοπτικός σταθμός Alpha απόΜεγάλη Δευτέρα μέχρι Μεγάλη Τέταρτηκρατάει κανονικά το πρόγραμμα του μετις ενημερωτικές και ψυχαγωγικέςεκπομπές και τις σειρές.

Από τη Μεγάλη Πέμπτη το πρόγραμμα τροποποιείται με τη σκυτάλη να παίρνουν οι παιδικές οι ξένες και οι ελληνικές ταινίες. Να σημειώσουμε πως τη Μεγάλη Πέμπτη θα προβληθεί σε επανάληψη η σειρά «Πρωταγωνιστές» με θέμα «Εξομολογήσεις μοναχών πριν την Ανάσταση», στις 14.50, και «Το Μοναστήρι της Δευτέρας Παρουσίας», στις 20.00

ΤοΜεγάλο Σάββατο, στις 00.30, μετά τηνΑνάσταση, θα προβληθεί η μεγάλη συναυλίαγια τα 50 χρόνια της Άννας Βίσση.

Star: Ηπρωινή ζώνη γίνεται Starland, ταινίεςκαι σειρές σε πρώτη μετάδοση και νέοεπεισόδιο της σειράς «Στα σύνορα»

Από τη Μεγάλη Εβδομάδα μέχρι και την Τρίτη (07/05) το πρόγραμμα του Star αλλάζει. Πιο συγκεκριμένα, από τη Μ. Πέμπτη 2/5 έως και την Τρίτη 7/5, η οθόνη του Star τα πρωινά, θα γεμίσει χρώμα, χαρά, παιχνίδι, στην πιο μαγική, διασκεδαστική, συναρπαστική ζώνη παιδικών, τη μοναδική Starland και τα παιδιά θα απολαύσουν ακόμα περισσότερο τους αγαπημένους τους ήρωες και τις απίθανες περιπέτειές τους, που θα τους ταξιδέψουν στα πιο απίστευτα μέρη και θα τους κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά.

Barbie it takes two,Ο Σκανδαλιάρης Τοτός, Oddbods, Booba, Peppa Pig,Scooby Doo and guess who, Bing, Ο Γκρίζι και τα Λέμινγκς,Εκτός, όμως, από τις αγαπημένες σειρές,τα παιδιά δίνουν τηλεοπτικό ραντεβούκαι με υπέροχες, αστείες παιδικέςταινίες: «Σκούμπι Ντου! Επιστροφή στοΝησί», σε Ά Τηλεοπτική Προβολή, «Ταμυστικά της συμμορίας των 5», «Εγώ οαπαισιότατος 3»

«Legend of the Boneknapper dragon», «Σκούμπι Ντου: Η μάσκα του γερακιού, Garfield: Η ταινία», « Άμπρα Κατάμπρα», «Tom and Jerry: Wizard of Oz», «Τομ και Τζέρι: Περιπέτειες με τον Σέρλοκ Χολμς», «Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα», «Ο κύριος Πόππερ και οι πιγκουίνοι του».

Και στη primetime θα προβληθούν εξαιρετικέςκινηματογραφικές επιλογές και ταινίεςγια όλη την οικογένεια, ξένες καιελληνικές, αντικαθιστώντας τοκανονικό πρόγραμμα του σταθμού: «2hearts» σε Α΄ Τηλεοπτική Προβολή, «300», «ΟιΘεοί της Αιγύπτου», «Ρομπέν των ΔασώνHachiko: Η ιστορία ενός σκύλου», «Μια σχέσηστοργής», « Το πράσινο μίλι», «Χαμένεςαγάπες», «Το όνομα μου είναι Σαμ», «Νώεγια μια εβδομάδα», «Η Τιτανομαχία», «Ηοργή των τιτάνων», «Wendy», «Mama Mia: Here we goagain», «Μια δεύτερη ευκαιρία», «Δυοντουζίνες μπελάδες», «Ομονομάχος», «TheA- Team», «Αλίμονο στους νέους», «Η Ρόζατης Σμύρνης», «Ραντεβού στην Κέρκυρα»,«Τζαμάικα», «Νοτιάς».

Η σειρά «Στα σύνορα» θα προβληθεί νέο επεισόδιο την Κυριακή του Πάσχα.

Οι ζωντανέςμας εκπομπές «Breakfast Star»»και «Αλήθειες με τη Ζήνα» (Δευτέρα έωςΠαρασκευή η ξένη σειρά «Ντετέκτιβ Μονκ»δεν θα μεταδοθούν από Μ. Πέμπτη 2/5 έωςΤρίτη7/5 -επανέρχονταιστο πρόγραμμα από Τετάρτη 7/5. Το «ShoppingStar», «Ο τροχός της τύχης», «Cashor Trash» θα μεταδοθούν από τη Δευτέρατου Πάσχα. Το «Master Chef» θαπροβληθεί Μεγάλη Δευτέρα και ΜεγάληΤρίτη και θα επανέρθει με νέα επεισόδιααπό Τετάρτη 8/5 όπου το πρόγραμμα ξεκινάειτην κανονική του ροή.

ΕΡΤ: Φινάλεγια το «Κάνε ότι κοιμάσαι» και ιστορικέςταινίες

Μεένα πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένοστην κατανυκτική ατμόσφαιρα της ΜεγάληςΕβδομάδας, η ΕΡΤ θα κρατήσει συντροφιάστο τηλεοπτικό κοινό τις Άγιες ημέρεςτου Πάσχα.HδημόσιαΤηλεόραση, συμμετέχοντας στο Θείο Δράμα,θα μεταδώσει τις Ακολουθίες της ΜεγάληςΕβδομάδας σε απευθείας σύνδεση με τουςΚαθεδρικούς Ιερούς Ναούς Αθηνών,Θεσσαλονίκης, Πειραιώς και τον Ιερό Ναότου Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι.

Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν οι ιστορικές ταινίες και ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ που θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αντικαθιστώντας τις τηλεοπτικές σειρές. Ωστόσο, τη Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη, στις 21.45, θα προβληθούν τα δύο τελευταία επεισόδια της κοινωνικής σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» ρίχνοντας οριστικά αυλαία.

ΣΚΑΙ: Ντοκιμαντέρ και ταινίες

Από ΜεγάληΔευτέρα μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θαμεταδίδονται κανονικά οι ενημερωτικέςκαι οι ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού,ενώ τα απογευματινά παιχνίδια θαπαίζονται σε επανάληψη. Εξαίρεση ηεκπομπή «Fay’s Time» που θαμεταδοθεί μόνο μέχρι τη Μεγάλη Τρίτηκαι την επόμενη ημέρα, στη θέση της, θαπροβληθεί ντοκιμαντέρ.

Το Survivor θα προβληθεί κανονικά στο πρόγραμμα του σταθμού. Από τη Μεγάλη Πέμπτη θα τροποποιηθεί το πρόγραμμα του καναλιού με ντοκιμαντέρ και ταινίες.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
πασχα, πασχα 2012, ταινιες, εβδομαδα, μεγαλη εβδομαδα, master chef, μαΐου, ιησούς, ελλαδα, ανάσταση, mega, live, alpha, star, barbie, guess, bing, ντου, dragon, wizard, τομ, ημερολόγιο, αιγυπτος, mia, team, trash, master, chef, νέα, ΕΡΤ, σκαι, time, survivor, iefimerida, νικητης master chef, αλλαγη ωρας, θεσσαλονικη, δωρο πασχα, eurobank alpha, alpha eurobank, αθηνα, Καλή Χρονιά, δραμα, κερκυρα, δωρο πασχα 2012, η ημέρα της γης, αλλαγη ωρας 2013, βγαινουν, iefimerida, ιησούς, ημερολόγιο, αυλαια, ελληνικες ταινιες, εξοδος, θεμα, μουσικη, ντοκιμαντερ, ξενες ταινιες, παιχνιδια, πειραιως, προγραμμα, ωρα, alpha, bing, guess, star, απιστευτα, ατμοσφαιρα, βισση, βραδυ, γεωργιου, γινεται, δευτερα, δυνατοτητα, ενδιαφεροντα, ζωνη, ηρωες, θειο, θεοδωριδου, κυριακη του πασχα, μαΐου, μινι, νατασα θεοδωριδου, οθονη, οικογενεια, ονομα, τροχος, παιδια, πεμπτη, πιγκουινοι, ροη, πρωι, ρολο, σαββατο, σεζον, σειρες, συγκεκριμενα, συνεχεια, σειρα, σπιτι, τοτος, τριτη, φαναρι, χρωμα, χαρα, εκπομπες, επεισοδια, wizard, κυριακη, mia, ντου, παιχνιδι, pig, scooby doo, survivor, θεοι
Τυχαία Θέματα
Μεγάλη Εβδομάδα, Πάσχα -Ιστορικές,megali evdomada, pascha -istorikes