Βασιλιάδες: Ποιους θα δούμε σε γκεστ ρόλους!

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της σειράς Βασιλιάδες θα δούμε να περνούν από το σήριαλ πολλοί γνωστοί ηθοποιοί σε γκεστ ρόλους.

Σύμφωνα με το TV Ζάπινγκ δεν είναι μόνο η Μαρία Κωνσταντάκη που έρχεται να...πάρει όλο το χαρτί παίζοντας την λαϊκή αοιδό. Σπέσιαλ εμφανίσεις σε ρόλους-έκπληξη στην καθημερινή σειρά που...τα σπάει θα κάνουν και οι Βογιατζάκη-Ζαρίφη-Ορκόπουλος-Ουγγαρέζος.

-Η σαρωτική Σοφία Βογιατζάκη γίνεται...Φλώρα και έρχεται να αναστατώσει τη ζωή της Λίζας. Οι δύο τους είχαν σχέση όταν η Λίζα ήταν ...Λάμπης -κι εσύ λάμπεις,Μπάμπη μου!- είχαν περάσει πολλά μαζί

και τώρα η καημένη η Φλώρα θα ζητήσει τη βοήθεια του παλιού του φίλου-και νυν...φίλης. Η Λίζα θα πιστέψει ότι πάει να της εκβιάσει και γίνεται κόλαση.

-Ο έμπειρος Παύλος Ορκόπουλος θα ντυθεί ένας τρομερό και φοβερό δημοσιοσχεσίτη που θα γίνει το απόλυτο ...μήλον της έριδος για Τιτίκα-Λίζα.Ενώ θα...κλείσει να βγει στην εκπομπή της πρώτης, τελικά θα...της την κάνει και θα εμφανιστεί στην δεύτερη,φέρνοντας την πρώτη...εκτός εαυτού.

-Η Κατερίνα Ζαρίφη...γίνεται μέντιουμ και ακούει στο όνομα Ίρμα. Σ' αυτήν θα οδηγήσει η Λέλα την Γιούλη για να της απαντήσει στο τι πρέπει να κάνει με τον Μάρκο και το πόσο όλο αυτό το "σκηνικό" το...εγκρίνει ή όχι η εκλιπούσα αδελφή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα