5 style tips που ακολουθούν τα fashion icons

Με τη κάθε σεζόν να ορίζει διαφορετικά trends πριν ακόμα προλάβουμε να αποφασίσουμε τι μας ταιριάζει και τι όχι, και με τα ‘statement’ κομμάτια να κοστίζουν σε κάποιες περιπτώσεις μια μικρή περιουσία, είναι δύσκολο να είμαστε συνεχώς μέσα στη μόδα. Μιας και στόχος μας είναι να είμαστε κομψές και καλοντυμένες, ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τα στιλιστικά λάθη είναι να ακολουθήσουμε τις συμβουλές των ειδικών. Ποιοι είναι αυτοί; Φυσικά τα fashion icons που ξέρουν πώς να αποθεώνουν τη

κάθε τους εμφάνιση. Κρατήστε σημειώσεις!

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1. Επιλέξτε 3 κομμάτια που μπορείτε να φοράτε συνεχώς Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε ένα jean, ένα πουκάμισο και ένα παλτό και επιλέξτε το συγκεκριμένο outfit κάθε φορά που νιώθετε πως δεν έχετε τι να βάλετε.

Δείτε περισσότερα Galleries 2. Αγοράστε κάτι που μπορείτε να φορέσετε τουλάχιστον με 3 τρόπους.

Ένα πουκάμισο με prints ή μια wrap φούστα μπορεί να συνδυαστεί με αρκετά διαφορετικά κομμάτια. Όταν αγοράζετε κάτι σκεφτείτε τουλάχιστον 3 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το φορέσετε και δεν θα το μετανιώσετε.

Δείτε περισσότερα Galleries 3. Επενδύστε σε ένα 'statement' κομμάτι Δείτε περισσότερα Galleries

Οι φθηνές και εύκολες αγορές συχνά μας παρασύρουν και καταλήγουμε με στίβες από ρούχα που τελικά δεν θέλουμε. Βάλτε στόχο να αγοράσετε ένα και μόνο κομμάτι κάθε σεζόν που αξίζει να επενδύσετε και αποφύγετε τις αυθόρμητες αγορές, μόνο και μόνο επειδή κάτι είναι “ευκολοφόρετο”.

Δείτε περισσότερα Galleries 4. Τα basics φοριούνται ξανά και ξανά Δείτε περισσότερα Galleries

Ο ρόλος ενός t-shirts ή ενός skinny jean είναι να μπορεί να φορεθεί πολλές φορές και με διαφορετικούς τρόπους. Κανείς δεν θα σχολιάσει αρνητικά το basic tank top που έχετε φορέσει ξανά και ξανά, αφού αυτός είναι ο σκοπός του!

Δείτε περισσότερα Galleries 5. Μην ακολουθείτε 'τυφλά' τα trends Δείτε περισσότερα Galleries

Αν κάτι δεν σας ταιριάζει δεν χρειάζεται να το φορέσετε απλά και μόνο επειδή “είναι στη μόδα”. Εμπιστευτείτε την αισθητική σας και προτιμήστε κομμάτια που ξέρετε ότι ταιριάζουν στο στιλ σας.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: fashion icons, fashion inspiration, style tips

Keywords
Τυχαία Θέματα