Carly Lottering: Το κορίτσι που θα σας τιθασεύσει

H Carly Lottering είναι το sexy μοντέλο από την South Africa και αν σας αρέσουν τα πολύ αισθησιακά κορίτσια τότε εκείνη είναι ένα από αυτά. Η όμορφη Carly αναδείχθηκε νικήτρια στα καλλιστεία του South African Model 2015!

Η σεξοβόμβα μετακόμισε περίπου τρισήμισι χρόνια πριν, στο Cape Town, αφού πρώτα ταξίδεψε στην India, London, Turkey

και συνεργάστηκε με διεθνή brand όπως την L’Oreal. Όλα αυτά τα ταξίδια της επέτρεψαν να συναντηθεί και να γνωρίσει καταπληκτικούς ανθρώπους και ανυπομονεί τι θα συμβεί μελλοντικά στην ζωή της.

Πέρα από το αψεγάδιαστο κορμί της που είναι λόγω της yoga και το κολύμπι που λατρεύει, τα μάτια της όταν σε κοιτούν είναι γεμάτα νόημα που μπορείς να ανακαλύψεις στις παρακάτω φωτογραφίες.

1 ΑΠΟ 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: best of internet men, south african model, καυτό κορίτσι, καυτό κορμί

Keywords
Αναζητήσεις
carly lottering to koritsi pou
Τυχαία Θέματα