Decor ideas από 6 δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων

Σχεδιασμένα και διακοσμημένα για άνεση και ιδιαίτερη αισθητική, τα παρακάτω δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων ανά τον κόσμο μας δίνουν τις καλύτερες ιδέες που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα στους προσωπικούς μας χώρους. Σαφώς και οι διαστάσεις όπως και το διαθέσιμο budget για μία αλλαγή να μην ανταποκρίνονται απόλυτα σε όλα όσα θα θέλαμε, όμως μία γενική εικόνα αρκεί για να δώσει την κατευθυντήρια γραμμή για τα ανάλογα έπιπλα, υφάσματα και υλικά τα οποία πρέπει να προμηθευτούμε για όλα όσα χρειάζεται ο χώρος του καθενός ξεχωριστά. Εσείς

λοιπόν ποιο θα επιλέγατε;

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η συμμετρία και τα παιχνίδια με τις διαφορετικές υφές, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του δωματίου του Soho House Istanbul. Μπορείτε λοιπόν να συνθέσετε ένα mix & match decor με oriental και μοντέρνα στοιχεία για ένα stylish αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το συγκεκριμένο δωμάτιο χαρακτηρίζεται από πρακτικότητα άνεση και αισθητική εκπέμποντας ένα αστικό ύφος. Αν ανήκετε στην κατηγορία όλων όσων αγαπούν την τάξη, τη λιτότητα αλλά η δουλειά μπαίνει πάντα σε προτεραιότητα, εντάξτε ένα mini home office και επιλέξτε έπιπλα που εκτός από αισθητική θα σας προσφέρουν και λύσεις στην οργάνωση και αποθήκευση όπως φρόντισε για τους ένοικους του το ξενοδοχείο Viceroy New York.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι σκούρες αποχρώσεις και το κλασσικό στιλ με rustic λεπτομέρειες συνθέτουν το πληθωρικό δωμάτιο του ξενοδοχείου Soho House New York, το οποίο είναι ιδανικό για τους λάτρεις της πολυτέλειας. Αν η εικόνα αυτή πλησιάζει σε αυτή του δωματίου των ονείρων σας προτιμήστε τις κλασσικές γραμμές, τις βελούδινες υφές και τα πολλά μαξιλάρια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η minimal αισθητική και τα εκλεκτά αντικείμενα βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία στο δωμάτιο του The Line Hotel στο Los Angeles. Η μεγάλη τζαμαρία με την απεριόριστη θέα είναι το δυνατό του σημείο. Επομένως σε περίπτωση που το υπνοδωμάτιο σας βρίσκεται σε προνομιακό σημείο, διακοσμήστε minimal και αφήστε τη θέα να ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο το decor.

Δείτε περισσότερα Galleries

To δωμάτιο του The Bowery Hotel στην Νέα Υόρκη, εκπέμπει μία ήρεμη ατμόσφαιρα, ιδανική για χαλάρωση. Το vintage ύφος είναι εμφανές τόσο στις γραμμές των επίπλων και του φωτιστικού όσο και στις κουρτίνες. Αν έχετε αδυναμία στην κομψότητα και τα εκλεκτά αντικείμενα μπορείτε να ανανεώσετε το χώρο με ένα statement φωτιστικό επιλέγοντας κουρτίνες με υφάσματα υψηλής ποιότητας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η σουίτα του ξενοδοχείου Soho House Chicago διακρίνεται σαφώς για την πολυτέλεια της αλλά και για τον τρόπο που αποδίδει το κλασσικό decor μέσα από μία σύγχρονη αισθητική. Επομένως αν υπάρχει χώρος στο δικό σας υπνοδωμάτιο, προσθέστε ένα άνετο καναπέ με coffe table και προσθέστε λίγα μοντέρνα στοιχεία στα μαξιλάρια ή στο side table ή ακόμα και στην οροφή με πατητή τσιμεντοκονία.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: decor, δωμάτια, ξενοδοχεία

Keywords
Τυχαία Θέματα