Πώς θα βγάλετε την τέλεια flatlay φωτογραφία σε 7 βήματα

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, κάθε μήνα σχεδόν, όλο και κάποιο νέο trend θα κάνει την εμφάνισή του στο Ιnstagram, με αποτέλεσμα το feed μας να γεμίζει με όμορφες φωτογραφίες που μοιάζουν να ακολουθούν μια συγκεκριμένη αισθητική.

Αυτή την περίοδο φαίνεται πως οι flatlay φωτογραφίες είναι η νέα τρέλα, με τις περισσότερες κοπέλες να φωτογραφίζουν τα υπάρχοντά τους σε στυλ eyebird’s view,

κρατώντας δηλαδή την κάμερα παράλληλα με τα αντικείμενα που φωτογραφίζουν.

Το αποτέλεσμα είναι αρκετά ευχάριστο οπτικά, γι” αυτό κι εμείς σας έχουμε ετοιμάσει όλα τα μυστικά για να βγάλετε την τέλεια #flatlay για το Instagram.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το πιο σημαντικό όταν προσπαθείτε να τραβήξετε μια όμορφη φωτογραφία για το Instagram είναι το φως. Καλό είναι προτιμάτε το φυσικό φως (κοντά σε ένα παράθυρο, για παράδειγμα), αφού το τεχνητό θα δημιουργήσει άσχημες αντανακλάσεις και θα κάνει τα αντικείμενα της εικόνας να κιτρινίζουν.

Δείτε περισσότερα Galleries

Όταν επιλέγετε να φωτογραφίζετε τα καλλυντικά σας, μπορείτε να παίξετε με τις συσκευασίες τους ώστε να τα κάνετε να φαίνονται πιο ενδιαφέροντα. Ένα μισάνοιχτο eyeliner ή ένα κραγιόν χωρίς το καπάκι θα δείξουν πιο ενδιαφέροντα από το να τα φωτογραφίσετε σα να πρόκειται για διαφημιστικό κατάλογο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Όταν πρόκειται να φωτογραφήσετε φαγητά ή γλυκά, επιλέξτε να συμπεριλάβετε κάποιο υλικό που έχετε χρησιμοποιήσει ώστε να «γεμίσετε» την εικόνα. Σύνεργα μαγειρικής, φαγητά που έχουν δαγκωθεί ή μερικά διασκορπισμένα συστατικά θα δώσουν μια πιο ρεαλιστική και όμορφη νότα στη photo σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας βοηθήσει στη λήψη της φωτογραφίας, μπορείτε να συμπεριλάβετε και τα χέρια σας στο κάδρο ώστε να δώσετε ένα πιο προσωπικό touch στην όλη εικόνα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια μαρμάρινη επιφάνεια θα κάνει τη φωτογραφία σας να δείχνει πιο επαγγελματική και classy. Ακόμη κι αν δε διαθέτετε ένα τέτοιο background στο σπίτι σας, μπορείτε εύκολα να το δημιουργήσετε αγοράζοντας ένα αυτοκόλλητο με το συγκεκριμένο pattern. Κανείς δε θα ξέρει το μυστικό σας!

Δείτε περισσότερα Galleries

Στις περισσότερες φωτογραφίες στο Instagram θα δείτε να υπάρχει σίγουρα και μια κούπα καφέ. Για κάποιον λόγο αποτελεί «must» επομένως μην ξεχνάτε να τον συμπεριλάβετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια φλοκάτη ή ένα χαλί σε ανοιχτές αποχρώσεις θα κάνουν το background της φωτογραφίας πιο ενδιαφέρον. Επίσης, είναι η τέλεια επιλογή όταν φωτογραφίζετε μαύρα αντικείμενα, καθώς δημιουργούν μια πολύ καλαίσθητη αντίθεση.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Instagram, styling, tips, φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα